ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη από πάρτι φοιτήτριας

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη από πάρτι φοιτήτριας
10 Ιουνίου 2020, 11:11
A+ A-
Επρεπε να είναι σε καραντίνα, αλλά κάλεσε κόσμο για να διασκεδάσουν!

Εντονη ανησυχία έχει προκαλέσει ο χαλαρός τρόπος που συμπεριφέρονται αρκετοί μετά την άρση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Μετά από το πάρτι στη Μύκονο, τα πανηγύρια σε όλη τη χώρα και τον συνωστισμό σε πλαζ και δημόσιους χώρους, ήρθε και η Ελληνίδα φοιτήτρια εύπορης οικογένειας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία σπουδάζει στην Αγγλία για να προκαλέσει ακόμη περισσότερο πονοκέφαλο στους ειδικούς.

Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα που λέγεται ότι είναι κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας, επέστρεψε από την Αγγλία, όπου σπουδάζει, στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα 10 μέρες στο σπίτι της, πριν αρχίσει να έχει συναναστροφές με άλλον κόσμο πέρα της οικογένειάς της.

Αυτό όχι μόνο δεν έγινε, αλλά η κοπέλα διοργάνωσε και πάρτι με περίπου 30 καλεσμένους για να γιορτάσει την επιστροφή της στα ...πάτρια εδάφη.

Οι Αρχές, έκαναν έλεγχο πριν το πάρτι για να ελέγξουν, όπως κάνουν άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις, εάν το συγκεκριμένο άτομο βρίσκεται σε καραντίνα ή όχι και διαπίστωσαν ότι η ίδια απουσίαζε. Της επιβλήθηκε πρόστιμο 5000 ευρώ και έκαναν έλεγχο για το που ακριβώς βρίσκεται. Εκεί ενημερώθηκαν για το πάρτι. Η κοπέλα αν και δεν παρουσίαζε κανένα σύμπτωμα τις πρώτες μέρες της επιστροφής της, μετά το «περιβόητο» πάρτι παρουσίασε συμπτώματα βαριάς γρίπης και υπεβλήθη σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό.

Ετσι ενημερώθηκαν οι Αρχές, και άρχισε η ιχνηλάτιση όλων όσων ήρθαν σε επαφή μαζί της, στο πάρτι και εκτός αυτού. Στο τεστ που τους έγινε διαπιστώθηκε ότι αρκετοί που ήταν στο πάρτι βρέθηκαν θετικοί, ενώ ενημερώθηκαν και η διεύθυνση και το προσωπικό του κομμωτηρίου και του κέντρου περιποίησης, στο οποίο η φοιτήτρια πήγε να καλλωπιστεί πριν το πάρτι.

Επιστροφή