ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: Αποκαλυπτικοί διάλογοι της άτυχης Ιωάννας με τον 40χρονο Νώντα

ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: Αποκαλυπτικοί διάλογοι της άτυχης Ιωάννας με τον 40χρονο Νώντα
17 Ιουνίου 2020, 09:45
A+ A-
«Η Έφη είναι συγχωριανή, φίλη και καλό κορίτσι».

Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι στις 20 Μαΐου εναντίον της 34χρονης Ιωάννας από την 35χρονη Έφη, η οποία κατηγορείται και μάλιστα προφυλακίστηκε, τόσο φαίνεται πόσο το μυαλό της γυναίκας που έβαλε στο μάτι την Ιωάννα έπαιζε περίεργα παιχνίδια. Αλλά το μυαλό της Ιωάννας μόνο σε αυτή την γυναίκα δεν είχε πάει.

Όταν η 35χρονη είχε πει στην Ιωάννα ότι την ενοχλούσε το γεγονός ότι ο 40χρονος έγινε φίλος μαζί της (σ.σ. με την Ιωάννα) στο facebook, η κοπέλα έσπευσε αμέσως να τον διαγράψει.

Στις 26 Νοεμβρίου του 2018 είχε γίνει η «παρεξήγηση». Τότε είχε στείλει μήνυμα ο 40χρονος στην Ιωάννα η οποία ήταν στην Βαρσοβία εκδρομή με φίλες της. Του απάντησε λοιπόν εκείνη, και του είπε: «Είδες ότι σε διέγραψα έτσι;» Και εκείνος την ρωτάει: «Τι σου έκανα και με διέγραψες;» Και εκείνη του απάντησε: «Για σκέψου. Κάποια ανησυχεί για σένα». Η απάντηση του 40χρονου ήταν: «Μα δεν μπορώ να καταλάβω για ποια λες. Για ποια κοινή μας γνωστή, αλλά δεν έχεις κάνει κάτι κακό, ούτε θα κάνεις, ποτέ». Έτσι, τελείωσε ο πρώτος διάλογος ανάμεσα στην Ιωάννα και στον 40χρονο.

Όμως, τον Ιούλιο του 2019 ο 40χρονος επανέρχεται και τόσους μήνες μετά και του λέει η Ιωάννα: «Η Έφη, είναι συγχωριανή, φίλη και καλό κορίτσι». Σύμφωνα με τον Alpha, την ίδια κουβέντα είπε στους αστυνομικούς η Ιωάννα όταν την επισκέφθηκαν οι αστυνομικοί στο νοσοκομείο. «Η Έφη είναι καλό κορίτσι, είναι από διπλανό χωριό και απορώ πως την έχετε στην λίστα».

Τελικά έμελλε να είναι αυτή που της άλλαξε δραματικά τη ζωή.

Επιστροφή