Ανοίγει ξανά για αγώνες το Στάδιο Χαλκίδας

Ανοίγει ξανά για αγώνες το Στάδιο Χαλκίδας
26 Ιουνίου 2020, 14:06
A+ A-
Διεξάγεται το Διασυλλογικό πρωτάθλημα Στίβου 

Μετά την αποχή από τα κουλουάρ, τα σκάμματα και τις βαλβίδες, λόγω του  covid19, το Στάδιο  Χαλκίδας επανέρχεται στην κανονονικότητα και σε ρυθμούς κλασικού αθλητισμού.

Την Κυριακή 28 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Στίβου της κατηγορίας Κ-16 για τον όμιλο της Περιφέρειας Αν. Στερεάς και Εύβοιας. 

Στους αγώνες αυτούς θα προσπαθήσουν οι μικρότεροι σε ηλικία αθλητές-τριες  να πάρουν το εισιτήριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 που θα διεξαχθεί σε 5 ομίλους, φέτος.

Η τοπική Ενωση (Αν. Στερεάς και Εύβοιας) θα συμμετάσχει στον Ε' όμιλο μαζί με τις ΕΑΣ Πειραιά & Νοτιοδυτικής Αττικής – Κρήτης – Χίου Σάμου – Α.Ε. Λήμνου και οι τελικοί θα γίνουν στον Άγιο Κοσμά τη Δευτέρα και την Τρίτη 13 – 14 Ιουλίου.

Θα προκριθούν, για τον παραπάνω όμιλο, οι 8 αθλητές – αθλήτριες που θα πετύχουν τις 8 καλύτερες επιδόσεις στα ατομικά αγωνίσματα, στους διασυλλογικούς αγώνες που θα γίνουν, μαζί με αυτούς της Χαλκίδας, και στους ανάλογους τόπους διεξαγωγής των άλλων ΕΑΣ την ίδια μέρα (οι αγώνες για την ΕΑΣ Πειραιά-Δ. Αττικής θα διεξαχθούν τη Δευτέρα και οι αθλητές-τριες θα έχουν το προνόμιο να γνωρίζουν τις επιδόσεις των υπoλοίπων). 

Από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι την Τετάρτη 1 Ιουλίου οι  αθλητές - τριες που προκρίνονται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα σύμφωνα με την προκήρυξη.

 

Επιστροφή