Κους-κους & σχόλια

Σαν τον ...Βέγγο έτρεχε φέτος η Σοφία Χονδρογιάννη

Σαν τον ...Βέγγο έτρεχε φέτος η Σοφία Χονδρογιάννη
29 Ιουνίου 2020, 07:40
Με αφορμή την λήξη της σχολικής χρονιάς εξέφρασε το παράπονό της.

Ιδιαίτερα δύσκολη ήταν η φετινή σχολική χρονιά για την δημοτική σύμβουλο και πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΧ Σοφία Χονδρογιάννη, η οποία παράλληλα με τα καθήκοντά της στο Δήμο Χαλκιδέων έπρεπε να ανταποκριθεί και στις υποχρεώσεις της ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής στο σχολείο που υπηρετεί.

Αποτέλεσμα ήταν η Σοφία να τρέχει σαν τον ... Βέγγο, για να τα προλάβει όλα. Με αφορμή την λήξη της σχολικής χρονιάς, η κ. Χονδρογιάννη έκανε ένα ποστάρισμα στο facebook, αναφέροντας με ήπιο τρόπο το παράπονό της, γράφοντας τα εξής:

"¶λλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ιδιαίτερα δύσκολη για μένα, μιας & εργαζόμουν διπλά σε κάτι ολοκαίνουργιο/απαιτητικό: σχολείο το πρωί & ο αγαπημένος ΔΟΠΠΑΧ μαζί, ως άμισθη πρόεδρος.

Μεγάλο νομοθετικό κενό, να μην υπάρχει δηλαδή απαλλαγή από τα επαγγελματικά καθήκοντα, όταν "τρέχεις" έναν προνοιακό Οργανισμό με 45 δομές, 140 υπαλλήλους κι εκατοντάδες ωφελούμενους!

Δόξα τω Θεώ όμως, τα καταφέραμε. Καλό καλοκαίρι με χαρά, εσωτερική ειρήνη, πολλές εκδρομές, προσωπική εξέλιξη, καθημερινά μπάνια & πολύπλευρη άσκηση για ψυχοσωματική υγεία!"