Έριξε χυλόπιτα στον Κανάκη (video)!

Έριξε χυλόπιτα στον Κανάκη (video)!
25 Φεβρουαρίου 2011, 20:27
A+ A-
Η νικήτρια του «Next Top Model 2» σε καυτές (παλιές) ποζές!
Χωρίς φόβο και πάθος αποκάλυψε την καταγωγή της η νικήτρια του «Next Top Model 2» Σίντι Σιντορέλα (φωτό). «Είμαι από την Αλβανία και χαίρομαι γι' αυτό. Όλη μου η ζωή, όμως, είναι στην Ελλάδα και ποτέ δεν έχω νιώσει ρατσισμό» παραδέχτηκε η ίδια.

Με την ίδια άνεση, μάλιστα, η 17χρονη Αλβανίδα έριξε χυλόπιτα στον «πολύ» Αντώνη Κανάκη. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι πολύ μεγάλος για μένα. Είναι 40 χρονών. Θα μπορούσε να ήταν και πατέρας μου»!

Φαίνεται πως μετά τον τηλεοπτικό διαγωνισμό, η Σίντι Σιντορέλα αποκαλύπτει και άλλες, κρυφές πτυχές του χαρακτήρα της. Οι προκλητικές φωτογραφήσεις, άλλωστε, που έχει κάνει στο παρελθόν και βγήκαν πρόσφατα στη φόρα, δεν συνάδουν με το συνεσταλμένο κοριτσάκι του «Next Top Model 2». Δείτε για να καταλάβετε...


Κοίτα, Αντώνη Κανάκη τι χάνεις...




Μπορεί ο τηλεπαρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» να έφαγε τη χυλόπιτα χωρίς να βγάλει ...άχνα, αλλά η Βίκυ Καγιά που παρουσίασε το «Next Top Model 2» δεν άντεξε (;) και στο άκουσμα της νίκης της Σίντι Σιντορέλα έβαλε τα κλάματα. Υπάρχει και βιντεάκι για τους δύσπιστους.


Επιστροφή