ΧΑΛΚΙΔΑ: Υπόθεση διαζυγίου αναστάτωσε το Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας

ΧΑΛΚΙΔΑ: Υπόθεση διαζυγίου αναστάτωσε το Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας
8 Ιουλίου 2020, 16:15
A+ A-
Θλιβερές εικόνες με καβγά ζευγαριού μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Ιουλίου στο Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας, όταν στο εσωτερικό προαύλιο σημειώθηκε καβγάς ενός ζευγαριού και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

Το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση και είχαν έρθει στο Δικαστικό Μέγαρο, μαζί με τους δικηγόρους τους, προκειμένου να παραστούν σε εκδίκαση υπόθεσης, που αφορούσε στο διαζύγιό τους.

Κάποια στιγμή η γυναίκα, η οποία είχε μαζί της και το ανήλικο κοριτσάκι της θέλησε να αποχωρήσει από τα Δικαστήρια και ο σύζυγός της δεν της το επέτρεπε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αψιμαχία.

Στη διένεξη επενέβησαν και οι δικηγόροι, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι και να ακουστούν δυνατές φωνές στο προαύλιο, που τράβηξαν την προσοχή όλων των παρευρισκόμενων.

Ο δικηγόρος της γυναίκας τηλεφώνησε στο 100, από το κινητό του τηλέφωνο και ζήτησε να προσέλθει περιπολικό, για να συλληφθεί ο σύζυγός της, με την κατηγορία της παράνομης κατακράτησης, επειδή δεν άφηνε την γυναίκα να κινηθεί ελεύθερα και να αποχωρήσει από τον χώρο.

Τελικά η γυναίκα αποχώρησε πριν φτάσουν οι αστυνομικοί και τα πνεύματα ηρέμησαν, χωρίς να δοθεί συνέχεια στο επεισόδιο και χωρίς φυσικά να χρειαστεί η σύλληψη του συζύγου, αφού τελικά άφησε την γυναίκα του να αποχωρήσει από τα Δικαστήρια.

Επιστροφή