Αθλητικά

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΟΣ: Γέννημα θρέμμα Απολλωνιστής, τώρα έγινε Ηρακλής

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΟΣ: Γέννημα θρέμμα Απολλωνιστής, τώρα έγινε Ηρακλής
6 Ιουλίου 2020, 23:19
Ανακοινώθηκε επίσημα από τους πρωταθλητές Εύβοιας.

Από γέννημα θρέμμα Απολλωνιστής, ο Γιάννης Μώρος έγινε Ηρακλής, καθώς αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή της ομάδας των Ψαχνών στη νέα πορεία που χαράζουν οι πράσινοι στις εθνικές κατηγορίες.

Οι φετινοί πρωταθλητές ανακοίνωσαν επίσημα τον Μώρο, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα της Ερέτριας.

Στον Απόλλωνα έπαιξε για πρώτη φορά το 2013. Καθιερώθηκε στην αρχική 11άδα των «μπλε» τη σεζόν 2014-15 με προπονητή τον Παναγιώτη Τοκπασίδη. Επαιξε τότε σε 29 από τους 30 αγώνες και πέτυχε 14 γκολ. Την περίοδο 2017-18 που αναδείχθηκε πρωταθλητής με τον Απόλλωνα σημείωσε 16 γκολ.

Την αμέσως επόμενη σεζόν έπαιξε για πρώτη φορά στη Γ' Εθνική (19 συμμετοχές-3 γκολ), όπου θα ξαναπαίξει την ερχόμενη σεζόν με τον Ηρακλή.

Στην Α' ΕΠΣΕ έχει 162 συμμετοχές και 53 γκολ.

Αγωνίζεται κυρίως ως ακραίος επιθετικός, βλέπει ...δίχτυα, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί και 10αρι και 9αρι.

Ο ίδιος με προσωπική ανακοίνωση πριν λίγες μέρες ευχαρίστησε την οικογένεια του Απόλλωνα, αλλά και συγκεκριμένα πρόσωπα για την πολύχρονη συνεργασία τους.

Ο Γιάννης Μώρος δεν είναι πλέον το ταλέντο της Ερέτριας. Είναι ένας φτασμένος ποδοσφαιριστής και η μεταγραφή του στον Ηρακλή αποτελεί το επιστέγασμα της εξαιρετικής παρουσίας του με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Δείτε παρακάτω φωτο-στιγμές του Γιάννη Μώρου με την ομάδα της καρδιάς του, τον Απόλλωνα...Αλλωστε όπως ανέφερε και ο ίδιος «δεν λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν».  

Mε τον Γκέρσι Τόρα ήταν δίδυμο στην επίθεση του Απόλλωνα από τις Ακαδημίες της Ερέτριας, μέχρι πέρυσι που ο δεύτερος πήρε μεταγραφή για άλλη ομάδα. Φέτος ήταν η σειρά του Μώρου να αφήσει τα πάτρια εδάφη...

Ο Γιάννης Μώρος αντίπαλος με τον Ανδρέα Μήτρου, όταν ο τελευταίος έπαιζε στην Καστέλλα. Από φέτος θα είναι και συμπαίκτες στον Ηρακλή Ψαχνών, αν παραμείνει και ο Μήτρου στα Ψαχνά. 

Ο Γιάννης Μώρος με τον πρ. πρόεδρο του Απόλλωνα Ερέτριας Θέμη Κωντσιλίδη, όταν βραβεύτηκε ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής στην Α' ΕΠΣΕ την περίοδο 2015-16. 

Αρχηγός του Απόλλωνα στην Α' ΕΠΣΕ (πάνω). Αρχηγός και με την ομάδα των Νέων στον τελικό του 2015 (κάτω). Και τις δυο φορές κάπτεν των αντιπάλων (ΑΟΧ) ήταν ο Νίκος Τόλης.

Με τον Ηρακλή Μπαλόζι ήταν συμπαίκτες στον Απόλλωνα Ερέτριας (στη φωτό αντίπαλοι σε φιλικό ματς του Απόλλωνα με τη Μικτή Regions της ΕΠΣΕ). Φέτος θα φορούσαν πάλι την ίδια φανέλα, αλλά του Ηρακλή Ψαχνών. Ομως, ο Μπαλόζι για επαγγελματικούς λόγους δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πρωταθλητές Εύβοιας.

Αντίπαλος με τον Νίκο Σταματάκο του Ηρακλή και ...τότε του ΑΟΧ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Α' ΕΠΣΕ, στον Απόλλωνα Ερέτριας.

Ο Μώρος με τον Βαγγέλη Ντελέκο (αριστερά) κατά την είσοδο του ΑΟΧ και του Απόλλωνα Ερέτριας στον τελικό Κυπέλλου του 2016. Από τη νέα σεζόν θα είναι συμπαίκτες, αφού και οι δυο αποτελούν τις πρώτες μεταγραφές του "ροπαλοφόρου".

 

Σημειώνοντας ένα γκολ κατά του ΑΟ Χαλκίς.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ