Ο Ντελέκος ευχαρίστησε την Αρτάκη και ο Ηρακλής ανακοίνωσε τον Ντελέκο

Ο Ντελέκος ευχαρίστησε την Αρτάκη και ο Ηρακλής ανακοίνωσε τον Ντελέκο
6 Ιουλίου 2020, 18:55
A+ A-
Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του έμπειρου μέσου στα Ψαχνά.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την ομάδα της Αρτάκης δημοσιοποίησε ο Βαγγέλης Ντελέκος. Ο πρώην αρχηγός του ΑΟΝΑ την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στον Ηρακλή Ψαχνών. Ο Ντελέκος έγραψε για την πρώην πλέον ομάδα του: 

«Ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας στην ομάδα της Αρτάκης έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Βαγιάνη που με έφερε στον ΑΟΝΑ και ήταν κύριος απέναντί μου καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, τους συμπαίκτες-φίλους μου για τη χρονιά που περάσαμε, τους προπονητές και φυσικά τον κόσμο της ομάδας. Πετύχαμε την παραμονή στην κατηγορία-Γ' Εθνική (έστω και με αυτόν τον τρόπο) που πολλοί από ένα σημείο και μετά το θεωρούσαν ακατόρθωτο. Εύχομαι στην ομάδα να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους της».

Λίγες ώρες αργότερα η διοίκηση του Α.Ο. Ηρακλής Ψαχνών ανακοίνωσε κι επίσημα τη μεταγραφή του Ντελέκου στους φετινούς πρωταθλητές Εύβοιας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Ο Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Ντελέκο (γεν. 29/7/1989), ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα μας τις σεζόν 2010-2014, έχοντας 80 συμμετοχές (73 στο πρωτάθλημα και 7 στο Κύπελλο Ελλάδος) και 5 γκολ στην Β' Εθνική».

Επιστροφή