Η κόρη θέλει να ξεπεράσει τη μαμά

Η κόρη θέλει να ξεπεράσει τη μαμά
10 Ιουλίου 2020, 14:55
A+ A-
Διαβάστε ακόμη στην έντυπη «Γνώμη» τι είπε ο Αντώνης Παπαδάκης για την παραίτησή του από τη θέση του ταμία στην ΕΠΣΕ και πώς έγινε η γνωριμία Βόβορα-Γιαπλέ.

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα η Ευβοϊκή Γνώμη και στις αθλητικές σελίδες της μπορείτε να διαβάσετε: 

► Η μικρούλα Ευγενία Σχίζα πάει στο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16  με φιλοδοξίες ...να ξεπεράσει τη μαμά Φανή Λύκου, που είχε κερδίσει δυο χρυσά μετάλλια στο πρώτο πανελλήνιο της κατηγορίας το 1991. Νικήτρια τότε ήταν και η προπονήτρια σήμερα του Ευβοϊκού Εφη Μακρή. Δείτε φωτό από το άλμα της, τότε και ποιοι ήταν οι προπονητές τους που δίνουν πάλι το "παρών" στους φετινούς αγώνες με ελπίδες διάκρισης με άλλους αθλητές.

► Ακόμη όλα τα ονόματα αυτών που συμμετέχουν και ποιοι έχουν ελπίδες για μετάλλιο στους αγώνες που γίνονται τη Δευτέρα και την Τρίτη 13-14 Ιουλίου.

► Ο Αντώνης Παπαδάκης παρέδωσε ...Tαμείο και Παιδικά Πρωταθλήματα μετά από μια 15ετία και συνεχίζει ως απλό μέλος στο ΔΣ της ΕΠΣΕ. Διαβάστε τι δήλωσε γι' αυτή την απόφασή του.

► Ο Χαλκιδέος Θανάσης Γιαπλές μπήκε στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού και θυμάται πως γνώρισε τον προπονητή του εξάστερου Γιώργο Βόβορα. 

► Ο Απόλλων Χαλκίδας πήρε το πρώτο πρωτάθλημα και τα ...παιδιά του το γιόρτασαν μέχρι το πρωί.

 

Επιστροφή