ΧΑΛΚΙΔΑ: Ο Μάκης Καλαϊτζόγλου απαντά για το λουκέτο στο μεζεδοπωλείο του

ΧΑΛΚΙΔΑ: Ο Μάκης Καλαϊτζόγλου απαντά για το λουκέτο στο μεζεδοπωλείο του
12 Ιουλίου 2020, 16:32
A+ A-
"Σέβομαι τους νόμους του κράτους" λέει ο επιχειρηματίας.

Λουκέτο μπήκε από την Εφορία στο μεζεδοπωλείο της Χαλκίδας "Σχολαρχείο" και ο ιδιοκτήτης Μάκης Καλαϊτζόγλου τοποθετήθηκε για το θέμα μέσα από το προφίλ του στο facebook.

Ο επιχειρηματίας δηλώνει ότι το μαγαζί έκλεισε για 18 αποδείξεις που δεν είχαν κοπεί. Τονίζει ότι σέβεται τους νόμους του κράτους και ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι συνέβη. "Τα λάθη πληρώνονται, αλλά και διορθώνονται" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Μάκη Καλαϊτζόγλου έχει ως εξής:

"Την Παρασκευή το βράδυ μετά από έλεγχο της υπηρεσίας ΑΑΔΕ έκλεισαν το ένα κατάστημα μου στην παραλία για 48 ώρες. Για 18 αποδείξεις ήταν αυτονόητο να συμβεί. Σέβομαι τους νόμους του κράτους. Από ανευθυνότητα κάποιων επωμίζομαι εγώ την ευθύνη και τις συνέπειες. Έτσι έπρεπε να γίνει και έγινε.

Είμαι σίγουρος μετά από αυτό θα βγούμε πιο δυνατοί και ο καθείς θα αναλάβει τις ευθύνες του. Ζητάω συγγνώμη που από αυτήν την ανοησία μας στερήσαμε από τον κόσμο της Χαλκίδας το κατάστημα μας στην παραλία. Τα λάθη πληρώνονται αλλά και διορθώνονται. Δευτέρα 13/7 και 16:00 ώρα και πάλι κοντά σας".

Επιστροφή