ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ: Θωρακίζει τα μετόπισθεν με τον Παναγιώτη Γκρινιάρη - Η πορεία του στην Α' ΕΠΣΕ

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ: Θωρακίζει τα μετόπισθεν με τον Παναγιώτη Γκρινιάρη - Η πορεία του στην Α' ΕΠΣΕ
15 Ιουλίου 2020, 11:45
A+ A-
Εγινε «Λύκος» ο 22χρονος στόπερ, που ήταν πιστός στρατιώτης του Παντριαδικού και πέρασε και από τον ΑΠΚΟ.

Στην απόκτηση του Παναγιώτη Γκρινιάρη προχώρησε η Μακρυκάπα. Η λιτή ανακοίνωση των «Λύκων» αναφέρει: "Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Γκρινιάρη. Ο 22χρονος στόπερ αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα του ΑΠΚΟ Δροσιάς και στον Παντριαδικό".

Πάμε, όμως, να θυμηθούμε την πορεία του και να τον γνωρίσετε κι εσείς λίγο καλύτερα...

Ο Παναγιώτης Γκρινιάρης σε ηλικία 15,5 ετών έπαιξε για πρώτη φορά στην Α' ΕΠΣΕ, σε αγώνα του Παντριαδικού με τον Ταμυναικό στις 5 Γενάρη του 2014. Ο προπονητής που τον εμπιστεύτηκε τότε ήταν ο Βαγγέλης Μπρισίμης.

Από την επόμενη σεζόν (2014-15) άρχισε να καθιερώνεται στην 11άδα της ομάδας της Τριάδας με προπονητή τον Γιάννη Παπαθεοδώρου και τις επόμενες χρονιές με τον Άγγελο Βογιατζή.

Την περίοδο 2018-19 με τον Βασίλη Τσιμιχόδημο στον πάγκο του Παντριαδικού έπαιξε και στα 30 ματς, χωρίς να λείψει ούτε λεπτό.

Φέτος, μετά την αποχώρηση της ομάδας, της οποίας ήταν «πιστός στρατιώτης», μετακόμισε στον ΑΠΚΟ Δροσιάς με τον οποίο πρόλαβε ν' αγωνιστεί σε 5 ματς ως βασικός (σ.σ. μετά ήρθε ο κορωνοϊός).

Συνολικά στην Α' ΕΠΣΕ, αν και 22 ετών, έχει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Οι παρουσίες του στο μεγάλο πρωτάθλημα της Εύβοιας είναι 154 σε εφτά περιόδους.

Επιστροφή