ΑΛΥΚΕΣ ΔΡΟΣΙΑΣ: Ένα ...βουνό κλαδιά μπροστά στην παραλία

ΑΛΥΚΕΣ ΔΡΟΣΙΑΣ: Ένα ...βουνό κλαδιά μπροστά στην παραλία
20 Ιουλίου 2020, 09:04
A+ A-
Κάποιος κλάδεψε τον κήπο της βίλας του και παράτησε τα κλαδιά μπροστά της.

Ένα ... βουνό από κλαδιά, στην άκρη του δρόμου, μπροστά στην αμμουδιά, αντίκρισαν όσοι πήγαν να κάνουν το μπάνιο τους, το Σάββατο 18 Ιουλίου, στην παραλία που βρίσκεται στις Αλυκές Δροσιάς, στον παραλιακό δρόμο προς τον Μπουρνώντα.

Είναι το λιγότερο δημοφιλές κομμάτι των Αλυκών, αφού δεν έχει διαμορφωμένη παραλία, ούτε καταστήματα. Διαθέτει όμως καθαρή θάλασσα και συγκεντρώνει πολύ κόσμο τα Σαββατοκύριακα, αφού πολλοί επιθυμούν να απολαύσουν την θάλασσα των Αλυκών, χωρίς την πολυκοσμία της οργανωμένης παραλίας.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι, στην πάνω πλευρά του παραλιακού δρόμου υπάρχουν πολλές βίλες και εξοχικές κατοικίες. Ένας από τους ιδιοκτήτες των ακινήτων αυτών κλάδεψε τον κήπο της βίλας του, αλλά δεν φρόντισε για την μεταφορά των υπολειμμάτων του κλαδέματος.

Το κλάδεμα έγινε την Παρασκευή 17 Ιουλίου και τα ξερόκλαδα τοποθετήθηκαν απέναντι από την βίλα, μπροστά στην αμμουδιά, σχηματίζοντας ένα "βουνό" από κλαδιά, αδιαφορώντας για την αισθητική και την φυσική ρύπανση, αλλά και για τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς, που θα μπορούσε να μεταδοθεί στα δεκάδες σταθμευμένα οχήματα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες..

Όπως καταγγέλλουν λουόμενοι, στο egnomi.gr, τα κλαδιά παρέμεναν στην θέση αυτή τουλάχιστον μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, που αποχώρησαν από την παραλία.  

 

Επιστροφή