ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ντύθηκε στα πράσινα του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ντύθηκε στα πράσινα του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
22 Ιουλίου 2020, 20:48
A+ A-
Πρώτη φορά εκτός Εύβοιας - Δείτε την πορεία του εντός ...συνόρων

Εδώ και καιρό ο έμπειρος Ευβοέας γκολκίπερ Αγγελος Κηρόπουλος βρίσκεται στην Κεφαλονιά για επαγγελματικούς λόγους, αλλά όπως φαίνεται θα ...καθυστερήσει να επιστρέψει στην Εύβοια.

Ο λόγος είναι ότι ο Αγγελος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.

Οπως δήλωσε ο ίδιος στο egnomi.gr «μετά τα πράσινα του Ηρακλή Ψαχνών θα φορέσω και τα πράσινα του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς».

Να σημειώσουμε ότι ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς είναι μια ομάδα που έχει σήμα το τριφύλλι και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τις ακαδημίες των πράσινων. Επί της ουσίας αποτελεί επίσημη ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Ο Άγγελος Κηρόπουλος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του συλλόγου, ενώ όλοι στο νησί ...παραμιλάνε με το τρομερό επίτευγμα του Αγγελου, ο οποίος στα 8 χρόνια της Καστέλλας στην Α' Εύβοιας κατέχει τη δεύτερη θέση στους σκόρερ της ομάδας, χάρη στην ευχέρειά του να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι (φωτό κάτω).

Την απερχόμενη σεζόν ο 39χρονος Κηρόπουλος φόρεσε αρχικά τη φανέλα της Αυλίδας, αλλά το Γενάρη συνέχισε στον Ολυμπο Γυμνού. Πέρυσι ήταν στο ρόστερ του Ηρακλή Ψαχνών.

Ξεκίνησε πριν μια 25ετία στον ΑΠΟ Καστέλλας και το 2001 μεταγράφηκε στον ΑΟ Νέας Αρτάκης, με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής Εύβοιας (2002 και 2006) υπερασπίζοντας τα γκολπόστ των ερυθροκίτρινων και στη Δ' Εθνική (16 συμμετοχές). Με τον ΑΟΝΑ στην Α' ΕΠΣΕ αγωνίστηκε σε 58 ματς.

Επέστρεψε στα "πάτρια εδάφη" το 2009 και αγωνίστηκε εκεί μέχρι και το 2017. Το 2011 κέρδισε την άνοδο στην Α' ΕΠΣΕ  με τον ΑΠΟ Καστέλλας και τις επόμενες 7 σεζόν ήταν ο φύλακας ...Άγγελος της ομάδας κάτω από τα δοκάρια (192 συμμετοχές). 

Επιστροφή