ΑΡΤΑΚΗ: Ενίσχυση με Νίκο Ζαχαριά από Ταμυναϊκό και Χρήστο Ζουρμπουλή από Όλυμπο

ΑΡΤΑΚΗ: Ενίσχυση με Νίκο Ζαχαριά από Ταμυναϊκό και Χρήστο Ζουρμπουλή από Όλυμπο
21 Ιουλίου 2020, 20:44
A+ A-
Άλλες δύο μεταγραφές για την ομάδα της Εύβοιας που ρίχνεται στη μάχη της Γ' Εθνικής στις 20/9.

Πήρε φόρα ο ΑΟ Ν. Αρτάκης και ανακοίνωσε ακόμη δύο μεταγραφές, του Νίκου Ζαχαριά από τον Ταμυναϊκό, με καταγωγή από το Αφράτι και του Χαλκιδέου Χρήστου Ζουρμπουλή, ο οποίος έπαιξε φέτος (από το Γενάρη) στον Ολυμπο Γυμνού.

Ο Νίκος Ζαχαριάς, 27 χρονών, είναι μεσοεπιθετικός και τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε με την ομάδα του Ταμυναϊκού στην Α' ΕΠΣΕ, σκοράροντας 13 γκολ, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Αλιβερίου, με ...δύο περισσότερα από τον Γιάννη Σίμωση (11 γκολ), που, όμως, αγωνίστηκε σε 16 ματς (σ.σ. ο Ζαχαριάς σε 22).

Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης που έκανε σπουδαία καριέρα στο νομό Σερρών όπου σπούδαζε και αγωνίστηκε στις ομάδες Οδυσσέα Αναγέννησης, Ερμή Σκουτάρεως, Απόλλων Παραλιμνίου, Δόξα Κάτω Καμήλας (Διαβάστε εδώ το βιογραφικό του όταν πριν ένα χρόνο μεταγράφηκε στον Ταμυναϊκό, στον οποίο ήρθε ως πρωταθλητής Σερρών). 

Στην Εύβοια ο Ζαχαριάς (στη φωτό δεξιά με τον αντιπρόεδρο του ΑΟΝΑ Παναγιώτη Βουλέρη) είχε αναδειχθεί πρωταθλητής το 2012 με τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου.

Ο Χρήστος Ζουρμπουλής (φωτό κάτω) είναι γεννηθείς το 2000, μεσοεπιθετικός και θα ανήκει στην "ομάδα των μικρών" του ΑΟΝΑ (φέτος θα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή δύο παικτών γεννηθέντων το 2000 και μεταγενέστερα).

Την χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε με την ομάδα του Όλυμπου Γυμνού (από το Γενάρη και μετά - 6 συμ., 2 γκολ) στην Α' ΕΠΣΕ και τον Αμαρυνθιακό (9 συμμετοχές). Ξεκίνησε στην Προποντίδα και την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε με την ομάδα του  Καλοχωρίου/Παντειχίου στην παρθενική της εμφάνιση στην Α' ΕΠΣΕ, συμμετέχοντας και στα 30 ματς του πρωταθλήματος και σημειώνοντας 5 γκολ.
 

Επιστροφή