ΑΡΤΑΚΗ: Υπέγραψε ο 20χρονος Χρήστος Κατσούκης από τον Ολυμπιακό Πειραιώς (VIDEO)

ΑΡΤΑΚΗ: Υπέγραψε ο 20χρονος Χρήστος Κατσούκης από τον Ολυμπιακό Πειραιώς (VIDEO)
25 Ιουλίου 2020, 16:23
A+ A-
Είναι 20 ετών και είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στους ερυθρόλευκους.

Ντεμαράζ μεταγραφών τα τελευταία 24ωρα για την Αρτάκη, η οποία μετά την απόκτηση του Παναγιώτη Σκριβάνου το βράδυ της Παρασκευής, ανακοίνωσε και την απόκτηση του νεαρού Χρήστου Κατσούκη το μεσημέρι του Σαββάτου (25/7).

Ο Κατσούκης που παίζει στα χαφ, προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιά, έχοντας επαγγελματικό συμβόλαιο. 

Έχει αγωνιστεί στις μικρότερες εθνικές ομάδες και είναι 20 ετών, γεγονός που σημαίνει ότι θα αγωνίζεται σαν "μικρός" (υποχρεωτική η συμμετοχή δύο παικτών 20 χρονών -και κάτω- στο αρχικό σχήμα).

Πρόκειται για σπουδαίο ταλέντο και αναμένεται να αποτελέσει σημαντική λύση για τον προπονητή των ερυθροκίτρινων Μίλτο Γκόφα.

Η ανακοίνωση του ΑΟΝΑ για τον Κατσούκη αναφέρει:

"Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης (Α.Ο.Ν.Α.) είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή και έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Κατσούκη.
O Χρήστος Κατσούκης είναι γεννηθείς το 2000, μεσοεπιθετικός και προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιά, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο τα 2 τελευταία χρόνια.
Είναι 16 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Νέων. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ομάδα Παίδων ως αρχηγός, καθώς επίσης και στη Γ' Εθνική Κατηγορία με τις ομάδες του Μαρκό, Κόρινθος '06 και ΠΑΣ Κόρινθος".

Με τον πρόεδρο της Αρτάκης Γιάννη Βαγιάνη λίγο μετά τις υπογραφές.

Δείτε ένα βίντεο με τσαλιμάκια του Κατσούκη στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού:

Επιστροφή