ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Χωρίς εκπρόσωπο στη Super League

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Χωρίς εκπρόσωπο στη Super League
27 Ιουλίου 2020, 19:50
A+ A-
Στη Β' κατηγορία ο Κωνστάντιος - Η Ελένη Κοτταρά συνεχίζει στην 1η κατηγορία Γυναικών - Κόπηκε ο Μάριος Πόγκας

Ανακοινώθηκαν οι πίνακες διαιτητών Εθνικών Κατηγοριών από την ΕΠΟ και στις λίστες δεν υπάρχει πλέον κανένας Ευβοέας στη Super League, αφού ο τελευταίος που είχε απομείνει, ο Κώστας Κωνστάντιος τοποθετήθηκε στον πίνακα της 2ης κατηγορίας.

Ακόμη, δεν είναι στους νέους πίνακες μετά από αρκετά χρόνια ο Μάριος Πόγκας που ήταν στη Γ' Εθνική. Παρέμεινε στην ίδια κατηγορία ο Δημήτρης Χουλιαράς και στη Β' κατηγορία ο Γιώργος Λάμπρου, ο οποίος πριν δυο χρόνια ήταν στην Α' Εθνική μαζί με τον Βασίλη Καμπούρη και τον Κώστα Κωνστάντιο.

Στη Β' Εθνική παρέμεινε ο Χαλκιδέος Μιχάλης Ματσούκας που ανήκει στο Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας, όπως και ο Δημήτρης Ψυχούλας της ΕΠΣ Βοιωτίας που ήταν κάποτε στο Σύνδεσμο της Εύβοιας. Αλλη μια ...παλιά του ΣΔΠΕ, η Δήμητρα Φραντζή, που ανήκει στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, έχει τοποθετηθεί (διαιτητής) στη 2η κατηγορία Γυναικών.

Στις Γυναίκες, πάντως, η Εύβοια θα έχει εκπρόσωπο στην Α' Εθνική, αφού παραμένει στον πίνακα της 1ης κατηγορίας η Ελένη Κοτταρά (φωτό)

Δείτε τους Ευβοιώτες που τοποθετήθηκαν στους πίνακες για τη νέα σεζόν:

Β' κατηγορία

Διαιτητής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ (παρέμεινε)

Βοηθός: ΔΑΥΙΔ ΠΡΙΟΝΑΣ (παρέμεινε)

Βοηθός: ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ (ήταν στην Σούπερ Λίγκα)

Γ' κατηγορία

Διαιτητής: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ (παρέμεινε)

Βοηθοί: ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΛΛΑΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕΡΡΑΣ, ΑΒΡΑΑΜ ΝΕΓΡΗΣ, ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΤΣΙΦΛΑΚΟΣ (παρέμειναν)

Α' κατηγορία Γυναικών

Διαιτητής: ΕΛΕΝΗ ΚΟΤΤΑΡΑ

Βοηθός: ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΒΑ

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ

Μπάμπης Καρατζάς (Σούπερ Λίγκα), Γιώργος Αδάμ, Βαλάντης Βρακάς, Χρήστος Διαμαντής, Βασίλης Καμπούρης, Χρύσα Μαργαρίτη (3η κατηγορία).

Επιστροφή