ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Προτάσεις Γεροντίτη για την ενίσχυση των επιχειρήσεων

31 Ιουλίου 2020, 18:21
A+ A-
Στη συνεδρίαση της Περιφερειακού Επιμελητηρίου Στερεάς Ελλάδας.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Στερεάς Ελλάδας, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, συμμετείχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Γιάννης Γεροντίτης.

Οι προτάσεις που κατέθεσε ο κ. Γεροντίτης για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας συνίστανται στη βελτίωση των παρακάτω εργαλείων: α) Της επιστρεπτέας προκαταβολής β) Της χρηματοδότησης των επιχειρήσεων μέσω ΤΕΠΙΧ  και γ) των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου εισηγήθηκε δέσμη μέτρων για τη στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων που πλήττονται από τον κορωνοϊό εστιάζοντας ιδιαίτερα στις επιχειρήσεις της βόρειας Εύβοιας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη εκ μέρους του Επιμελητηρίου η Βούλα Αγιοστρατίτη, ο Νίκος Φωκίτης, καθώς και ο Αντώνης Νταβαρίας Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.ΔΙΑ. Παρέστη επίσης η διευθύντρια του Επιμελητηρίου Αρτεμις Χαρίτου. 

Σημαντικό μέρος των εργασιών παρακολούθησαν τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Νίκος Μώρος, Γιάννης Σταθόπουλος, Γιάννης Μαραγκός, Σπύρος Κουτσαύτης και Χρήστος Παύλου.

 

Επιστροφή