Αθλητικά

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Γύρισε ...σπίτι του ο Γκέρσι Τόρα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Γύρισε ...σπίτι του ο Γκέρσι Τόρα
31 Ιουλίου 2020, 22:14
Θα είναι συμπαίκτης με τον Κώστα Κανάνι - Εντονη φημολογία για Μάριο Παντελή στην προεδρία και Δημήτρη Βαλκάνο στον πάγκο.

Στην ομάδα την οποία ανδρώθηκε επέστρεψε ο Γκέρσι Τόρα, ο οποίος θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα Ερέτριας, μετά από ένα χρόνο, όπου αγωνίστηκε αρχικά στον Ταμυναϊκό και στη συνέχεια στον Αμαρυνθιακό.

Ο Τόρα είναι ...γέννημα θρέμμα Απόλλων Ερέτριας, αγωνίστηκε περίπου μια δεκαετία σ' αυτόν τον σύλλογο, αναδείχθηκε πρωταθλητής, πρώτος σκόρερ στην Α' ΕΠΣΕ, έπαιξε στη Γ' Εθνική και τώρα ήρθε η ώρα να ξαναπροσπαθήσει να δώσει πνοή στην επιθετική γραμμή της ομάδας, όπου θα είναι συμπαίκτης με τον Κώστα Κανάνι, ο οποίος ήρθε από τον Λήλα.

Να σημειώσουμε ότι ακούγεται έντονα και η επιστροφή στην τεχνική ηγεσία του Δημήτρη Βαλκάνου, ενώ αναμένεται και η συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης με επικρατέστερο για πρόεδρο τον Μάριο Παντελή, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος και πριν μερικά χρόνια.

Από τον Απόλλων Ερέτριας στον Αμαρυνθιακό μεταγράφηκε ο Γιάννης Σταματάκος, ο οποίος έχει ξαναπαίξει στην ομάδα της Βάθειας.

Αλλά και ο Απόλλων Ερέτριας έχει δείξει ενδιαφέρον για τους αδελφούς Καρλατήρα, τον 29χρονο Λάμπρο και τον 20χρονο Μάριο, οι οποίοι φέτος έπαιξαν στον Αμαρυνθιακό.

*Για τον Απόλλωνα Ερέτριας μπορείτε να διαβάσετε ρεπορτάζ και στην έντυπη "Γνώμη" της Παρασκευής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ