Ο τυχερός του Αυγούστου που κερδίζει ένα τριήμερο στη Χαλκίδα

3 Αυγούστου 2020, 12:17
A+ A-
Στην καρδιά του καλοκαιριού. 

Ο καλοκαιρινός διαγωνισμός του egnomi.gr έφτασε στο τέλος του και ένας τυχερός κερδίζει μια τριήμερη διαμονή σε 4αστερο ξενοδοχείο της Χαλκίδας. 

Νικήτρια έιναι η Στέλλα Κρεκούκια (όπως αναγράφεται στο προφίλ της στο facebook, φωτό κάτω) , η οποία πρέπει να επικοινωνήσει με το egnomi.gr στο τηλ. 22210-61240 μέχρι την Τετάρτη 5 Αυγούστου για να μας δώσει τα στοιχεία της, καθώς και του ατόμου που θα την συνοδεύσει.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Σε περίπτωση που η τυχερή για οποιονδήποτε λόγο κωλύεται να αποδεχτεί το δώρο της, θα πρέπει να μάς ενημερώσει πάλι μέχρι την Τετάρτη το αργότερο.

Σε αυτή την περίπτωση, τη μοναδική διαμονή θα απολαύσει η Niki Gouvousi (όπως αναφέρεται στο προφίλ της στο fb) παρέα με ένα αγαπημένο της πρόσωπο.

Υπενθυμίζουμε πως το ξενοδοχείο LUCY βρίσκεται στην παραλία Χαλκίδας και η δωρεάν διαμονή (τρεις μέρες, δύο διανυκτερεύσεις) είναι με πρωινό, για δύο άτομα.

Το σημαντικό: Μπορείτε να διαλέξετε εσείς τις ημερομηνίες εντός του Αυγούστου που θα εξαργυρώσετε το δώρο σας, σε συνεννόηση βέβαια με το ξενοδοχείο!

Επιστροφή