ΧΒΑ: Χρήστος Μπρατσιάκος και Θοδωρής Ντουζίδης ...μένουν στο σπίτι τους

13 Αυγούστου 2020, 18:30
A+ A-
Συνεχίζουν και στη Β' Εθνική οι δυο νεαροί παίκτες

Δυο παιδιά της ΧΒΑ, ο Βασίλης Μπρατσιάκος και ο Θοδωρής Ντουζίδης  θα παραμείνουν στο ...σπίτι της και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη νεοφώτιστη στη Β' Εθνική ομάδα μπάσκετ της Χαλκίδας.

Δείτε παρακάτω πώς παρουσίασε η διοίκηση της ΧΒΑ την ανακοίνωση για την ανανέωση συνεργασίας με τους δυο νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες.

Η σημαία στον… ιστό της!

Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. ΧΒΑ My KTEO και Χρήστος Μπρατσιάκος συνεχίζουν μαζί για άλλη μια χρονιά, με την ομάδα μας να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία με τον Χαλκιδέο γκαρντ δίνοντάς του μάλιστα και το χρίσμα του αρχηγού!

Ο Χρήστος γνωρίζει την ομάδα μας καλύτερα από όλους έχοντας αγωνιστεί σε αυτή από τα ξεκινήματα της πορείας μας και έχει παίξει σημαντικό ρόλο και στις 4 συνεχόμενες ανόδους που έχουμε πανηγυρίσει, από την Γ’ ΕΣΚΑΣΕ μέχρι την Β’ Εθνική, στην οποία θα συμμετάσχουμε τη νέα σεζόν.

Γεννημένος το 2001, με ύψος 1,92μ. και αγωνιζόμενος στις θέσεις «2» και «3» ο Μπρατσιάκος έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην περσινή πορεία του συλλόγου μας και στην κατάκτηση της ανόδου.

Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε μαζί, του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες!

Σε δηλώσεις του λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας για ανανέωση ανέφερε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω εδώ καθώς η ΧΒΑ είναι το σπίτι μου! Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την δουλειά, γιατί η νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα είναι πολύ απαιτητική και πρέπει να τα δώσουμε όλα, ψυχικά και σωματικά για να τα καταφέρουμε.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ομάδας που με έχρισαν αρχηγό αυτής της προσπάθειας και να είστε σίγουροι πως θα κάνω τα πάντα έτσι ώστε να τους δικαιώσω.

 Η ομάδα μας χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου της Χαλκίδας γιατί όλοι μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε το μπάσκετ της πόλης μας στο υψηλότερο επίπεδο. Σας καλούμε να έρθετε στο γήπεδο και να μας στηρίξετε όταν αυτό θα είναι δυνατό να γίνει λόγω των όσων συμβαίνουν με την πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων μας»

 

Ο Θοδωρής Ντουζίδης μαζί μας και τη νέα σεζόν! 

Η ΧΒΑ My KTEO βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Θοδωρή Ντουζίδη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Ο Θοδωρής είναι ένα από τα παιδιά της ακαδημίας μας που φέτος δούλεψε πολύ και βοήθησε και αυτός με τη σειρά του την ομάδα μας να πάρει την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία, όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της! 

Γεννημένος το 2001, με ύψος 1.89μ. και αγωνιζόμενος στη θέση 1, ο Θοδωρής αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην εκπλήρωση των στόχων της ομάδας μας. 

Σε δηλώσεις του λίγο μετά την ανανέωση ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η πρόταση της ομάδας να συνεχίσουμε μαζί και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και μπορώ να πω πως δεν χρειάστηκα πολύ χρόνο για να αποφασίσω. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά σαν την περσινή και την άνοδο που ήρθε, νιώθω έτοιμος να βοηθήσω και να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου. 

Το πρωτάθλημα που θα συμμετάσχουμε φέτος εκτός από μεγαλύτερα σε διάρκεια ταξίδια θα έχει και πιο δύσκολους σε δυναμικότητα αντιπάλους, τους οποίους όμως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να τους αντιμετωπίσουμε δίνοντας όλοι μας το 100% των δυνατοτήτων μας, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. 

Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!”

 

Επιστροφή