Αθλητικά

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Μαζεύει τα συντρίμμια που άφησε πίσω της η φονική θεομηνία

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Μαζεύει τα συντρίμμια που άφησε πίσω της η φονική θεομηνία
12 Αυγούστου 2020, 11:30
Η ανακοίνωση του ιστορικού συλλόγου που μετακόμισε για τις προπονήσεις.

Ανακοίνωση για τα συντρίμμια που άφησε πίσω της η φονική θεομηνία που έπληξε την κεντρική Εύβοια και βούλιαξε στην κυριολεξία και το γήπεδο Βασιλικού εξέδωσε ο Λήλας, ο οποίος είδε σε μια νύχτα το "σπίτι του" να καταστρέφεται ολοσχερώς (μόνο τα τρόπαια στα γραφεία έμειναν όρθια-φωτό κάτω).

Ο προπονητής Τάσος Ταυταρίδης και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μετακόμισαν για τις προπονήσεις τους στο γήπεδο Αφρατίου, ενώ ο Λήλας στην ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων "θα αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας".

Η ανακοίνωση του Λήλα Βασιλικού:

"Ο πόνος σιωπηλός και ελεγχόμενος. Οι σκέψεις βαθιές και ταυτόχρονα ελπιδοφόρες. Το πάθος για δημιουργία από το σημείο ΜΗΔΕΝ αμέτρητο και απερίγραπτο. Ως Διοικητικό Συμβούλιο του "ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ" συμπάσχουμε απερίγραπτα και λυπούμαστε πραγματικά για τις ανθρώπινες απώλειες, καθώς και τις ανυπολόγιστες καταστροφές που άφησε πίσω της η ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.

Είναι πραγματικά λίγο να εκφράσουμε ένα "ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ στον Α.Ο. Αλατσάτων, όπου από τη πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μας, προσφέροντας την έδρα και τα αποδυτήριά τους, ώστε να συνεχίσει η ομάδα ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ την προετοιμασία της. Εν συνεχεία, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την Ποδοσφαιρική Ομάδα Α.Ο. Αναγέννηση Αφρατίου για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του και την πλήρη στήριξη στο πλευρό μας. Ανακοινώνουμε ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει προσωρινά την προετοιμασία της στο γήπεδο Αφρατίου. Επιπλέον, δεν έχουμε λόγια, να εκφράσουμε τη συμπαράσταση του κόσμου του Βασιλικού, των ευρύτερων περιοχών του Ληλαντίου καθώς και της υπόλοιπης Εύβοιας, όπου στήριζαν, στηρίζουν και θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό της Ομάδας. Αυτούς τους ανθρώπους θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε, διότι μας δίνουν περισσότερη δύναμη, ώστε να επιτύχουμε πολλά περισσότερα για την ομάδα μας και να διεκδικήσει αυτά που πραγματικά της αξίζουν. 

Το ΔΣ του Α.Ο.Φ.Βασιλικού ΛΗΛΑΣ σε συνεργασία με τον ΔΟΑΠΠΕΧ εργάζεται ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της ποδοσφαιρικής στέγης της ομάδας, αλλά και της Ακαδημίας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους κατοίκους της Εύβοιας και του Ληλαντίου Πεδίου πως "ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΟΜΑΣΤΕ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ".

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Οι σκόρερ που ...τέλειωσαν τα ματς του Σαββάτου στο 90λεπτο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Οι σκόρερ που ...τέλειωσαν τα ματς του Σαββάτου στο 90λεπτο
Αθλητικά
[19/09/2020 - 19:15]

Σκόραραν οι πρωτοεμφανιζόμενοι με τη νέα ομάδα τους Ντουλελλάρι, Γκάβαλης, Χασαπίδης, Μαναρίτσας και Βεζιρτζόγλου ...περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ 2020-2021 (Α και Β ΦΑΣΗ): Τα αποτελέσματα του Σαββάτου και οι αγώνες της Κυριακής

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ 2020-2021 (Α και Β ΦΑΣΗ): Τα αποτελέσματα του Σαββάτου και οι αγώνες της Κυριακής
Αθλητικά
[19/09/2020 - 18:30]

Ενα παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση, ένα στα πέναλτι κι ένα δεν έγινε ποτέ. ...περισσότερα