ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ: Τρεις Χαλκιδέοι παίκτες στην ομάδα του Γιώργου Λάμπρου

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ: Τρεις Χαλκιδέοι παίκτες στην ομάδα του Γιώργου Λάμπρου
12 Αυγούστου 2020, 09:46
A+ A-
Και οι τρεις είναι γιοι προπονητών

Το πρώτο φιλικό δίνει ο ΑΟ Χαλκίς σήμερα και μάλιστα επί βοιωτικού εδάφους. Αντίπαλός του θα είναι ο Κεραυνός Αγ. Θωμά στον οποίο προπονητής είναι ο Ευβοέας Γιώργος Λάμπρου με συνεργάτη του το γνωστό Χαλκιδέο γυμναστή Δημήτρη Γατόπουλο.

Με τη βοιωτική ομάδα έχουν συμφωνήσει να αγωνιστούν τη νέα σεζόν τρεις παίκτες από την περιοχή της Χαλκίδας και είναι γιοι "δικών" μας προπονητών.

Είναι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Μπασούκος, γιος του Γιάννη Μπασούκου, ο 20χρονος κεντρώος Τζώρτζη Κνέζεβιτς, γιος του Ντράγκαν Κνέζεβιτς και ο 18χρονος στόπερ Γιώργος Αυλωνίτης, γιος του Αντώνη Αυλωνίτη.

Ο 35χρονος Μπασούκος έχει αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Βοιωτίας με τον ΑΟ Δηλεσίου (περ. 2013-14). Φέτος αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα Ερέτριας στην Α' ΕΠΣ Εύβοιας, όπου συνολικά έχει 266 συμμετοχές κι έχει πετύχει 86 γκολ σε 11 σεζόν παίζοντας, ακόμη, με Ολυμπιακό Χαλκίδας, ΑΠΚΟ Δροσιάς, ΑΕΚ Χαλκίδας, Αρτάκη, Αυλωνάρι. Εχει αγωνιστεί στη Δ' Εθνική σε 5 περιόδους με Ολυμπιακό Χαλκίδας, Λουκίσια και Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου.

Ο νεαρός Αυλωνίτης, τα τελευταία δυο χρόνια που έπαιξε στην Α' Εύβοιας,  ήταν βασικός τόσο στον Ελλήσποντο (23 συμμετοχές την περ. 2018-19), όσο και στον Ολυμπο Γυμνού (20 συμμετοχές) φέτος.

Ο Κνέζεβιτς ξεκίνησε και τέλειωσε στον ΑΠΚΟ Δροσιάς (9 συμμετοχές), παίζοντας ενδιάμεσα (Νοέμβριο και Δεκέμβριο)  στη Γ' Εθνική με τον ΑΟΝΑ (5 συμμετοχές).

Επιστροφή