ΧΒΑ: Υπέγραψαν Νίκος Χριστοδούλου και Αποστόλης Μιχαήλ

14 Αυγούστου 2020, 15:38
A+ A-
20χρονος ψηλός ο ένας και ...πολυεργαλείο ο δεύτερος

Άλλους δυο παίκτες πρόσθεσε στο ρόστερ της η νεοφώτιστη στη Β' Εθνική μπάσκετ, ΧΒΑ. Πρόκειται για έναν σέντερ κι έναν γκαρντ, νεαρούς σε ηλικία, αλλά με αρκετό ταλέντο και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα της Χαλκίδας στη νέα της πορεία.

Διαβάστε τι αναφέρει η διοίκηση της ΧΒΑ για τους νέους δυο παίκτες της:

Μπαμ με Νίκο Χριστοδούλου!

Η ΧΒΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Νίκο Χριστοδούλου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 20χρονος ψηλός με πολύ μεγάλη όρεξη για δουλειά αλλά και διακρίσεις έρχεται στη Χαλκίδα για να βοηθήσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Μία κίνηση που μας δυναμώνει στις θέσεις των ψηλών, καθώς το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα αν και μόλις 20 χρονών, έχει εμπειρία ήδη 3 χρόνων από πρωταθλήματα Εθνικών κατηγοριών.

Ο Νίκος Χριστοδούλου βλέπει… τον κόσμο από τα 2,09μ. και έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται τόσο στη θέση «4» όσο και στη θέση «5».

Ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα από τον ΣΑΠΚ Νέαπολης Θεσσαλονίκης, όπου στη συνέχεια μεταπήδησε στον Ερμή Λαγκαδά, με τον οποίο αγωνίστηκε για 3 χρόνια στη Β’ Εθνική, από εκεί και όπου αποκτήθηκε.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε πάντα υγεία και μπασκετικές επιτυχίες!

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την υπογραφή της συμφωνίας, ανέφερε:

«Μια νέα εμπειρία ξεκινά για εμένα, θα είναι η 1η χρονιά που θα βρίσκομαι μακριά από το σπίτι μου για χάρη της ΧΒΑ και τολμώ να πω πως χάρηκα πολύ με την πρόταση της ομάδας, την οποία και αποδέχθηκα!

Η Β’ Εθνική θα είναι ανταγωνιστική, με τις ομάδες όμως, να έχουν λίγο πολύ τις δυσκολίες τους, είτε οικονομικές, είτε με την έλλειψη παικτών από το ρόστερ τους.

Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα, αλλά και να βοηθηθώ εγώ ο ίδιος και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως σύλλογος. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και γιατί να μην συνεχίσουμε ακόμα ψηλότερα του χρόνου!»

Ένα πολυεργαλείο στην ομάδα μας!

Η ΧΒΑ My KTEO ανακοινώνει την επίτευξη της συνεργασίας με τον αθλητή Αποστόλη Μιχαήλ για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Προχωράμε με σταθερά βήματα και μεθοδικές κινήσεις στο χτίσιμο της ομάδας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και ο Αποστόλης έρχεται για να αποτελέσει άλλο ένα κομμάτι του φετινού παζλ και να γίνει ένα… πολυεργαλείο στα χέρια του Λουκά Ζαρονικόλα.

Ο Αποστόλης Μιχαήλ είναι 19 χρονών, έχει ύψος 1,91μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί: ΑΕΕΠ Χαλκίδας (2 φορές Πρωταθλητής Παίδων ΕΣΚΑΣΕ), Ολυμπιακό, ΑΕΚ (Πρωταθλητής Εφήβων ΕΣΚΑ & Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων) και Ερμή Σχηματαρίου.

Ακόμα έχει συμμετοχές με την Εθνική Παμπαίδων και Παίδων.

Καλωσορίζουμε τον Αποστόλη στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων!

Σε δηλώσεις του μετά τη συμφωνία τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Η ομάδα με πίστεψε από την πρώτη στιγμή και έδειξε με κάθε τρόπο ότι με ήθελε για την επόμενη χρονιά όποτε αυτό ήταν κάτι το οποίο λειτούργησε θετικά, ώστε να φτάσουμε σε συμφωνία.

Νιώθω έτοιμος και ανυπομονώ για το νέο πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι πολύ απαιτητικό, θα έχει πολύ καλές ομάδες, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουμε όσο χρειάζεται και θα τα καταφέρουμε.

Θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου σε ότι μου ζητήσει ο προπονητής για να πετύχει η ομάδα της πόλης μου τους στόχους της φέτος!

Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και ομαδική επιτυχία!»

Επιστροφή