Κους-κους & σχόλια

Τα νέα που θα συζητηθούν με ... άλλο μάτι!

Τα νέα που θα συζητηθούν με ... άλλο μάτι!
2 Μαρτίου 2011, 07:30
Η Μενεγάκη απορεί για τον άντρα που έχασε!

1) Ενας πολίτης καταγγέλλει ότι λογομάχησε με τον Πάγκαλο και ο αντιπρόεδρος διέταξε τη σύλληψή του λέγοντας "τώρα θα δεις τη βία του κράτους". Εγώ νόμιζα ότι με αυτή τη φράση θα πέσει από πάνω του να τον πλακώσει. Αυτό είναι πραγματική βία!

2) Σχετικό με το παραπάνω: Η Κριστίνα Αγκιλέρα συνελήφθη, γιατί οδηγούσε υπό την επήρρεια αλκόολ. Και ο Πάγκαλος πού ήταν να τη σώσει;  

3) Οι αισιόδοξοι καρδιοπαθείς ζουν περισσότερο. Γι' αυτό ο Μητσοτάκης θα μας θάψει όλους. Υγιής και απαισιόδοξος!

4) Ενας άνδρας στη Ρωσία δολοφονούσε τους άστεγους, γιατί τους θεωρούσε αποβράσματα. Επί Στάλιν, θα είχε καταδικαστεί, επειδή ανέδειξε το θέμα των αστέγων!

5) Ξεκίνησε να εκπέμπει το πρώτο 3d κανάλι πορνό από το PENTHOUSE, όπως γράφουμε στα "νέα της αγοράς". Ε, ρε πόσοι έχουν να αργήσουν στη δουλειά το πρωί...

6) 2 ευρώ το λίτρο κάνει στο Ρέθυμνο η σούπερ αμόλυβδη. Θα πας για το γνωστό Καρναβάλι και σε βλέπω να κλέβεις το μπιτόνι που θα ρίξουν για να καεί ο Καρνάβαλος!

Και η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

"Εγώ πού ήμουν τόσα χρόνια; Γιατί δεν τα έχω ζήσει όλα αυτά;" αναρωτήθηκε η Μενεγάκη βλέποντας το trailer με τον Λάτσιο για το Dancing with the stars 2. Προβλέπω ό,τι μα...κία κάνει ο Λάτσιος, να την πληρώνει ο Ματέο!