Χρυσός ο Χρόνης

Χρυσός ο Χρόνης
2 Μαρτίου 2011, 16:00
A+ A-
Συνεχίζουν να σαρώνουν τα μετάλλια οι κολυμβητές του ΝΟΧ.
Σαρωτικός ήταν ο ΝΟΧ στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης. Μετά τις σπουδαίες επιτυχίες στις μικρές κατηγορίες, ήρθαν οι εκπληκτικές εμφανίσεις στο Πρωτάθλημα των αντρών και των γυναικών στους αγώνες που έγιναν το τριήμερο 25-27 Φεβρουαρίου στον Πειραιά για να ...απογειώσουν τον όμιλο.

Αυτός που ...τάραξε για ακόμα μια φορά τα νερά ήταν ο κολυμβητής Θανάσης Χρόνης. Με εκπληκτική κούρσα πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 1.500 μέτρα ελεύθερο, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Έκανε ατομικό ρεκόρ στα 800 μ. ελεύθερο και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, ενώ στο λαιμό του φόρεσε και χάλκινο μετάλλιο τερματίζοντας τρίτος στα 400 μ. ελεύθερο.

Στο τελικό των 400 μέτρων, μάλιστα, αντιμετώπισε έναν άλλο Χαλκιδέο: Ο Ιωσήφ Ψωμάς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στα προημιτελικά και έγινε ο μοναδικός έφηβος που μπήκε στην τελική φάση των 400, αλλά και των 200 μέτρων.

Εντυπωσιακές ήταν και οι κολυμβήτριες του ΝΟΧ που έχουν δοθεί με υποσχετική στο Γ.Σ Περιστέρι Κατερίνα Τσότσου και Κυριακή Βλάχου (στη φωτό κάτω με τον προπονητή τους Αλέξανδρο Κοτρώτσιο και τον Ιωσήφ Ψωμά). Τα δύο κορίτσια κέρδισαν χρυσό μετάλλιο στα 4Χ200 και 4Χ100 ελέυθερο, αντίστοιχα.


Ικανοποιημένοι από τη συγκομιδή μεταλλίων και τις διακρίσεις των αθλητών του ΝΟΧ επέστρεψαν ο προπονητής Αλέξανδρος Κοτρώτσιος και η βοηθός του Μαρίνα Μητροκώτσα.

Επιστροφή