ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε δωρεάν διαμονή στο Μέτσοβο σε πανέμορφο ξενοδοχείο

26 Αυγούστου 2020, 15:33
A+ A-
Ονειρεμένη απόδραση για ανέμελες στιγμές. 

Καθώς αφήνουμε πίσω το καλοκαίρι, το μυαλό μας πηγαίνει στις χειμερινές εξορμήσεις. Το egnomi.gr σάς βάζει σ' αυτό το mood με ένα τριήμερο για δυο άτομα στο ορεινό Μέτσοβο, αξίας 180 ευρώ!  

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε δωρεάν διαμονή με πρωινό από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου (τρεις μέρες- δυο διανυκτερεύσεις) στο ξενοδοχείο "AROMA DRYOS" στο γραφικό μέρος του Μετσόβου. 

Τα δωμάτια του AROMA DRYOS διαθέτουν όλες τις ανέσεις, άνετο μπάνιο με ντουζιέρα-υδρομασάζ και ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στις γειτονιές του Μετσόβου.

Η εκλεπτυσμένη διακόσμηση φαίνεται σε κάθε γωνιά του ξενοδοχείου, όπως στο lobby ή στον εξωτερικό χώρο που μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας. 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ public share (δημόσια κοινοποίηση) στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί ένα πανέμορφο 3μερο στο ορεινό Μέτσοβο με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Τρίτη 29/9/20 από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή