Τα νέα που θα συζητηθούν με ... άλλο μάτι!

Τα νέα που θα συζητηθούν με ... άλλο μάτι!
3 Μαρτίου 2011, 12:12
A+ A-
Η Μαριάννα Ντούβλη ντύθηκε Lady Gaga!

1) Κατά 20% θα μειωθεί η χρηματοδότηση των κομμάτων, είπε ο Ραγκούσης. Αν εννοεί από τις μίζες, τα πράγματα είναι σίγουρα δύσκολα!

2) Ο Γκαλιάνο ετέθη σε διαθεσιμότητα από τον Οίκο Dior για τις αντισημιτικές του δηλώσεις προς ένα ζευγάρι. Μάλιστα στην κοπέλα είπε : "Εσύ είσαι το πρόβλημα. Είσαι άσχημη!". Σίγα, ο Κοτέντος έχει πει χειρότερα!

3) Ο Καντάφι προειδοποιεί με νέο Βιετνάμ τους Αμερικάνους. Αυτός νομίζει ότι η Λιβύη είναι το σπίτι του...

4) Ειδικοί διατροφολόγοι δημιούργησαν μια λίστα με εννέα τροφές μόνο για άνδρες, μεταξύ των οποίων το αβοκάντο, ο σολωμός και η σόγια. Αυτό ξέρεις πώς σερβίρετε στους φίλους που έχουν έρθει σπίτι σου για μπάλα: "Λοιπόν, αγόρια, σας έχω φτιάξει μια ποικιλία...θεά με πιτάκια σόγιας, φέτες σωλομού και τρούφα αβοκάντο". Ούξω λούγκρα!

5) Η Ολυμπιακή σταματάει να πετάει προς Λονδίνο, Παρίσι, Βρυξέλλες και Βιέννη. Οι πέντε κύκλοι που συμβολίζουν τις πέντες ηπείρους, να μετατραπούν σε πέντε ανοιχτά δάχτυλα προς όλους αυτούς που την κατάντησαν έτσι...

6) Δεν σκότωσαν οι Εβραίοι τον Χριστό, γράφει ο Πάππας σε νέο του βιβλίο. Να μου θυμηθείς (λέμε τώρα) ότι σε έναν αιώνα από σήμερα, θα πουν ότι οι Εβραίοι τον έσωσαν κιόλας!

Και η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Η Μαριάννα Ντούβλη εμφανίστηκε σε ένα club με look Lady Gaga. Αλήθεια σου λέω: Αφού την είδε η ίδια η Gaga και φοβήθηκε!

Επιστροφή