Ο Ομιλος Ηρακλής δίπλα στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας

Ο Ομιλος Ηρακλής δίπλα στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας
4 Σεπτεμβρίου 2020, 15:05
A+ A-
Διαβάστε την ανακοίνωση της εταιρείας.

Παρεμβάσεις υπέρ των πληγέντων κατοίκων από τη θεομηνία του Αυγούστου έκανε ο όμιλος "ΑΓΕΤ Ηρακλής". Ο όμιλος διέθεσε εργατικό δυναμικό και μηχανήματα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ενώ προχώρησε και σε μία σειρά άλλων παρεμβάσεων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ομίλου έχει ως εξής:

"Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ κάνει πράξη τη διαχρονική δέσμευσή του να στέκεται στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται. Από την πρώτη στιγμή, βρέθηκε δίπλα στις τοπικές κοινωνίες της Εύβοιας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες, συνεισφέροντας στην αντιμετώπιση των ζημιών με την άμεση δωρεά υλικοτεχνικής βοήθειας και αδρανών υλικών.

Εξειδικευμένοι εργαζόμενοι και συνεργάτες του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι και της Lafarge Beton στο Αλιβέρι, εργάστηκαν πυρετωδώς στο πλευρό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των Δήμων για την άμεση αντιμετώπιση των συνεπειών, με στόχο την αντιμετώπιση των ζημιών στις πληγείσες περιοχές.  

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, με τη συνεργασία των τοπικών αρχών, προχώρησε στη διάθεση του απαραίτητου κινητού εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου για τη διάνοιξη των δρόμων και την απομάκρυνση των φερτών υλικών από αυλές κατοικιών και δρόμους.

Ακόμη, λαμβάνοντας γνώση για το πρόβλημα υδροδότησης στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αντέδρασε άμεσα και παρέδωσε εμφιαλωμένο νερό, για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων.

Επιπλέον, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προχώρησε σε δωρεά υλικών για την κάλυψη επειγουσών επισκευαστικών αναγκών σε υποδομές του Δήμου Χαλκιδέων. Ειδικότερα, με στόχο την άμεση επαναφορά της κυκλοφορίας, προσέφερε φυσικούς ογκόλιθους για την ενίσχυση των θεμελίων και την αποκατάσταση της γέφυρας του Λήλαντα ποταμού, καθώς και αδρανή υλικά οδοποιίας για την αποκατάσταση περιφερειακών δρόμων".

Επιστροφή