ΕΡΜΗΛΙΟΣ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 1-7: Πρώτα βρέθηκε στα σχοινιά και μετά ...ξέσπασε

ΕΡΜΗΛΙΟΣ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 1-7: Πρώτα βρέθηκε στα σχοινιά και μετά ...ξέσπασε
6 Σεπτεμβρίου 2020, 21:16
A+ A-
Εξαιρετικοί οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, δεν άντεξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Χατ-τρικ πέτυχε ο Βαγγέλης Ανέστης.

Αν τα παιχνίδια ήταν 45λεπτα ο Ερμήλιος θα έβγαζε νοκ άουτ τον φιναλίστ και κυπελλούχο (μέσω κλήρωσης) Εύβοιας για το 2020, Ελλήσποντο.

Αλλά τα παιχνίδια έχουν διάρκεια 90 λεπτά κι ο Ελλήσποντος, αφού βρέθηκε στα σχοινιά στο πρώτο ημίχρονο, στο β' ημίχρονο ξέσπασε και μετέτρεψε το ...σε βάρος του 1-0 σε 1-7!

Ο Δούκας έκανε το 1-0 στο 15' για τον Ερμήλιο, ενώ οι γηπεδούχοι σκόραραν και στο 44', αλλά το γκολ που σημείωσαν ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Ερμήλιος ήταν πολύ δυνατός στο πρώτο "μισό" του ματς κι έβαλε "δύσκολα" στον Ελλήσποντο, που χρειάστηκε να αποσυρθεί στην ανάπαυλα στα "πιτς", να καθαρίσει το μυαλό του και να ξαναμπεί στο γήπεδο, για να πάρει εν τέλει την πρόκριση με ...βροχή από γκολ.

Στον αντίποδα, ο Ερμήλιος έδειξε να κουράζεται ολοένα και περισσότερο όσο περνούσε η ώρα, δεν άντεξε την πίεση και μάλλον φυσιολογικά ήρθε η καθίζηση, αφού ξεκίνησε την προετοιμασία του πριν τρεις εβδομάδες και θέλει το χρόνο του, για να αποκτήσει διάρκεια στην απόδοσή του.

Στο 46' ο Βαγγέλης Ανέστης έκανε το 1-1 και μετά ανέλαβε δράση ο Κουζούλογλου, ο οποίος με δύο προσωπικά γκολ στο 55' και στο 64' έδωσε το καθαρό προβάδισμα στην ομάδα του (1-3).

Στο 67' με αυτογκόλ του Πέντσιου διαμορφώθηκε το 1-4.

Στο 74' ο Λάζρι έκανε το 1-5 και την αυλαία έκλεισε ο Ανέστης (φωτό) με ακόμη δύο γκολ, στο 77' και στις καθυστερήσεις του ματς, κάνοντας χατ τρικ.

Διαιτησία: Κούκουρα, Πριόνας-Παπαθανασίου.

ΕΡΜΗΛΙΟΣ (Δ. Ερμήλιος): Χότζα, Πετράκης (77' Ξεφτεράκης), Φλώρος (77' Πρεβεζάνος), Πέντσιος, Κ. Μπουρνάζος, Καπατσούλιας, Τζίδρας, Μπανάσης (62' Φωτιάδης), Μπασινάς (57' Παλπάνης), Δούκας, Γ. Μπουρνάζος.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Κ. Καλλιμάνης): Λεμονής, Γιαλός, Νάνος (26' Μαρίνος), Γεωργίου, Ρουμελιώτης, Γ. Αγγελάτος, Καλέντζης (46' Λάζρι), Κατσίμπρας, Κουζούλογλου (75' Λιάσκος), Ανέστης, Ντούμας (75' Κουτσαυλής).

Επιστροφή