ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ 0-1: Την ξελάσπωσε ο Μαναρίτσας

ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ 0-1: Την ξελάσπωσε ο Μαναρίτσας
7 Σεπτεμβρίου 2020, 17:02
A+ A-
Η πιο ηχηρή φετινή μεταγραφή.

Ο Τάσος Μαναρίτσας (στη φωτό με τη φανέλα της πρώην ομάδας του, του Ηρακλή Ψαχνών) αποτέλεσε φέτος την πιο ηχηρή μεταγραφή της Αναγέννησης Μαντουδίου στην προσπάθεια που θα κάνει ο ιστορικός σύλλογος να επιστρέψει μετά από χρόνια στην υψηλότερη κατηγορία της Εύβοιας. 

Το Μαντούδι, όμως, θέλει να διακριθεί και στο Κύπελλο και το πρώτο εμπόδιο ήταν αυτό της ΑΕ Κηρίνθου, το οποίο ξεπέρασε με δυσκολία.

Την Αναγέννηση στο κυριακάτικο νοκ άουτ ματς ...ξελάσπωσε τελικά ο Τάσος Μαναρίτσας, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 80' κι έκανε το 0-1, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Με την Κήρινθο αγωνίστηκαν οι αδελφοί Χριστόφορος και Δημήτρης Τσακλάνος που έπαιξαν φέτος στον Αρματηλάτη Θηβών. Οχι, όμως, και ο Βαγγέλης Ραβανός που ήταν η πρώτη μεταγραφή των κιτρινόμαυρων (ήταν στον Κεραυνό Χαλκίδας).

Με τη νικήτρια αγωνίστηκαν και οι δυο μεταγραφές που έχει κάνει μέχρι τώρα, ο Μαναρίτσας και ο 22χρονος Χρήστος Γαβριήλ που ήρθε από τα Βασιλικά.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σιαπλαούρας, Καρβελάς-Γεωργαράς.

ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ (Μιχάλης Πάνου): Αλεξίου, Β. Μπαλατσός (81' Εμμανουήλ), Τριανταφύλλου (46' Α. Μόσχου), Βρέττος, Σεφέρης, Δ. Θωμάς, Τζανής, Π. Σταματέλος, Δ. Τσακλάνος, Χ. Τσακλάνος (81' Καστανιώτης), Ιω. Σταματέλος (46' Γιαννακούλας).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ (Κώστας Ζυγογιάννης): Γ. Μπίλας, Βούλγαρης, Τσιβίκας, Δασκαλόπουλος, Τσούπρος, Αχ. Δαρζέντας (62' Ν. Μπίλας), Γαβριήλ, Δ. Δαρζέντας, Καμπούρης, Μαναρίτσας, Λιάσκος (62' Δ. Μπαλατσός).

Επιστροφή