ΚΥΜΗ: Βροντερό μήνυμα κατά της υποβάθμισης του Νοσοκομείου

ΚΥΜΗ: Βροντερό μήνυμα κατά της υποβάθμισης του Νοσοκομείου
16 Σεπτεμβρίου 2020, 10:40
A+ A-
Στη συγκέντρωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου.  

Βροντερό μήνυμα έδωσε ο λαός της Κύμης κατά της υποβάθμισης του Νοσοκομείου της πόλης στη συγκέντρωση, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κύμης, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία της Κύμης.

Στη συγκέντρωση οι κεντρικές ομιλίες πραγματοποιήθηκαν από το Θεοτόκη Κοντό, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κύμης και τον Χρήστο Δουλγεράκη, εκπρόσωπο των γιατρών του Νοσοκομείου.

Ακολούθησαν παρεμβάσεις στήριξης στον αγώνα μας από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου Γιώργο Ζέρβα, τον επικεφαλή του συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες» και πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Θωμά, το δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού «Δήμος για όλους» Ταξιάρχη Γλυκό, τον επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» Κώστα Κέκη και το βουλευτή Εύβοιας του ΚΚΕ Γιώργο Μαρίνο.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία 18 εκπροσώπων συλλόγων και φορέων και 3 Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων (στο τέλος αναλυτικά όσοι δήλωσαν χθες την παρουσία τους, ζητάμε συγνώμη αν παραλείψαμε κάποιον).

Στη συγκέντρωση ξεκίνησε συλλογή υπογραφών από κατοίκους της περιοχής και φορείς, ήδη οι υπογραφές έχουν ξεπεράσει τις 300. Η συλλογή υπογραφών θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.

Τις επόμενες μέρες το Δ. Σ. του Συλλόγου μας θα έρθει σε επαφή με τους φορείς της περιοχής και θα ανακοινώσει τις επόμενες δράσεις.

Επιστροφή