Αθλητικά

Από το Μαντούδι στον Ταξιάρχη οι αδελφοί Δαρζέντα

Από το Μαντούδι στον Ταξιάρχη οι αδελφοί Δαρζέντα
18 Σεπτεμβρίου 2020, 21:55
Στην ίδια ομάδα ...μετακομίζει και ο Θανάσης Τριανταφύλλου

Οι αδελφοί Δαρζέντα, ο Δημήτρης και ο Αχιλλέας θα συνεχίζουν να αγωνίζονται μαζί και τη νέα περίοδο, αλλά με άλλη φανέλα.

Και οι δυο αποτελούν παρελθόν από την Αναγέννηση Μαντουδίου και θα συνεχίσουν σαν συμπαίκτες στην ΑΕ Ταξιάρχη, που θέλει να μη μπει σε μπλεξίματα υποβιβασμού, όπως τη σεζόν που τέλειωσε.

Ο Δημήτρης Δαρζέντας με τον Αχιλλέα ήταν συμπαίκτες ακόμη, στην Ενωση Ιστιαίας, την Ακαδημία Ιστιαίας, αλλά και τον Ταξιάρχη τη διετία 2015-17.

Και οι δυο έχουν ξεκινήσει από την ομάδα των Ωρεών. Για τον Δημήτρη η δεύτερη ομάδα ήταν ο Αγιος με τον οποίο πανηγύρισε την πρώτη άνοδο της ομάδας στην Α' ΕΠΣΕ το 2007.

Ο  έμπειρος μέσος (37 ετών), που έγινε και διεθνής με τη Μικτή Regions της Εύβοιας (φωτό), αγωνιζόταν με τον Ταξιάρχη  από το Β' γύρο της περ. 2015-16 και σε ...2,5 σεζόν πέτυχε 36 γκολ. Το Γενάρη του 2019 πήγε στο Μαντούδι με το οποίο σημείωσε 13 γκολ στο πρωτάθλημα που τέλειωσε απρόοπτα, λόγω κορωνοϊού.

O 31χρονος Αχιλλέας (δεξιά στη φωτό πάνω) πήγε στην Αναγέννηση πέρυσι το καλοκαίρι, ενώ έχει αγωνιστεί και εκτός Εύβοιας την περίοδο 2017-18 με τις Ελπίδες Θέρμης στο πρωτάθλημα Μακεδονίας.

Στις τάξεις του Ταξιάρχη θα είναι εκτός απροόπτου και ...μια ακόμη παλιοσειρά με θητεία στην ομάδα της Ιστιαίας, ο 33χρονος Θανάσης Τριανταφύλλου, ο οποίος το Γενάρη είχε μεταγραφεί στον πρωταθλητή του Α' ομίλου της Β' ΕΠΣΕ, Αρτεμισιακό.