ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: Με 7 νέους παίκτες θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή

ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: Με 7 νέους παίκτες θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή
19 Σεπτεμβρίου 2020, 13:35
A+ A-
Οι τρεις έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας των Ψαχνών

Τον ισχυρό Ηρακλή Ψαχνών αντιμετωπίζει σήμερα η ομάδα τους Σταυρού για την Α' φάση του Κυπέλλου. Ο αγώνας γίνεται στο γήπεδο Πισσώνα και τον Σταυρό θα ενισχύσουν επτά παίκτες που αποκτήθηκαν στις μεταγραφές.

Τρεις, μάλιστα, έχουν φορέσει και τη φανέλα του Ηρακλή και είναι ο Βαγγέλης Ταψής (φωτό) με τον Ανέστη Χασαπίδη, καθώς και ο νεαρός Γιώργος Κατσαρής, ο οποίος ήταν στην ομάδα των Ψαχνών.

Ο πρώτος τη χρονιά που τέλειωσε αγωνίστηκε στον ΑΟ Χαλκίς και ο Χασαπίδης ήταν στα Πολιτικά, απ' όπου έχει αποκτηθεί για λογαριασμό του Σταυρού και ο 18χρονος Μανώλης Καράμπελας.

Την ίδια ηλικία με τον Καράμπελα έχει ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Καρκαλής που ήταν στη Μακρυκάπα και μετακόμισε στο Σταυρό.

Στο Σταυρό θα αγωνίζεται ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί στην Α' ΕΠΣΕ (με ΑΟΝΑ, Τριάδα, Καστέλλα) και είναι ο Γιώργος Κεχαγιάς, ο οποίος στη διακοπή του προηγούμενου πρωταθλήματος ήταν στον Αστέρα Βατώντα.

Τέλος στην ομάδα του Σταυρού θα αγωνίζεται φέτος και ο 17χρονος Γιώργος Σταθαράς (ήταν στην Καστέλλα), γιος του προπονητή και παλαίμαχου παίκτη (Ηρακλής Ψαχνών, Ολυμπιακός Χ., ΑΟΝΑ κ.α.) Σταύρου Σταθαρά.

Η διοίκηση της ομάδας έχει συμφωνήσει με άλλους δυο παίκτες που αγωνίζονταν σε ομάδα Α' κατηγορίας της περιοχής Μεσσαπίων, αλλά ακόμη η μεταγραφή τους δεν έχει ολοκληρωθεί τυπικά.
 

Επιστροφή