ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΑΡΤΑΚΗ 0-3: Εκμεταλλεύτηκε τα ριμπάουντ και προκρίθηκε!

ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΑΡΤΑΚΗ 0-3: Εκμεταλλεύτηκε τα ριμπάουντ και προκρίθηκε!
20 Σεπτεμβρίου 2020, 19:49
A+ A-
Σε τριπλή αλλαγή προχώρησε ο Γκόφας στην έναρξη του β' ημιχρόνου.

Με το διπλό και την πρόκριση έφυγε από το γήπεδο Λουκισίων (κόντρα στον ΑΟΛ) η ομάδα της Αρτάκης, που δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο β' ημίχρονο ...εκμεταλλεύτηκε τα ριμπάουντ και προκρίθηκε με σκορ 3-0.

Τα δύο πρώτα γκολ ήταν καρμπόν και το τρίτο ήρθε σαν επισφράγιση της πρόκρισης.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αρτάκη είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει αποτελεσματικά -τόσο από τον άξονα, όσο και από τα πλάγια- την άμυνα των γηπεδούχων, που ήταν αρκετά μαχητικοί κα ανταγωνιστικοί.

Στο 8' ο Χατζηστάμου από κοντινή απόσταση σημάδεψε το κάθετο δοκάρι, λίγο αργότερα ένα καλό σουτ του Ντάμπου πέρασε άουτ και στο 42' ο γκολκίπερ Αραβανής απέκρουσε σωτήρια σουτ του Κατσούκη.

Ο Μίλτος Γκόφας δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από το πρόσωπο της ομάδας του και έριξε στη μάχη (στο 46') τους Δήμου, Σκριβάνο και Παπαδάκη.

Η Αρτάκη πήρε τα ...πάνω της, κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και στο 50' από σουτ του Σκριβάνου, ο Αραβανής απέκρουσε, ο Ντάμπος πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 0-1.

Στο 72' ο Παπαδάκης έκανε μια κάθετη κούρσα, σούταρε, απέκρουσε ο Αραβανής και ο Σκριβάνος που καιροφυλακτούσε πήρε κι αυτός το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 85'  ο Παπαδάκης πλαγιοκόπησε από αριστερά, "έσωσε" την μπάλα πριν περάσει την γραμμή του άουτ, την γύρισε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και ο Λεωνίδας Μεγάλος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το τελικό 0-3.

Διαιτησία: Δανιηλίδης, Παππάς, Γεωργαράς.

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Νίκος Ευσταθίου): Λ. Αραβανής, Αρβανίτης, Δέδες, Χρ. Μπουλούκος, Σίμος, Κωνσταντόπουλος, Αρκάς (65' Ραφ. Μπουλούκος), Μακρής (52' Τζαφέρης), Πατρινός (75' Λουκατζίκος), Ισσαλάρι (75' Δημ. Τουλίτσης), Θαν. Πόγκας.

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Μίλτος Γκόφας): Ναβροζίδης, Κουτρόπουλος (46' Δήμου), Τσατσαρώνης, Μπελίτσος, Καραμπάς, Πατερίτσας, Χατζηστάμου (46' Σκριβάνος), Στασινόπουλος, Κωστούλας (60' Μεγάλος), Κατσούκης (46' Παπαδάκης), Ντάμπος (65' Ζαχαρόπουλος).

Επιστροφή