ΚΡΙΕΖΑ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (κύπελλο) 2-3: Καπετάν Νικόλας!

ΚΡΙΕΖΑ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (κύπελλο) 2-3: Καπετάν Νικόλας!
20 Σεπτεμβρίου 2020, 20:45
A+ A-
Ο έμπειρος στράικερ οδήγησε την ομάδα του Αλιβερίου στην πρόκριση.

Φανατικός Αεκτζής είναι ο Νίκος Μαστροκώστας και όπως ο Μάνταλος χθες στο Αγρίνιο έγινε "Καπετάν Πέτρος" και οδήγησε στη νίκη την Ενωση κόντρα στον Παναιτωλικό, έτσι και ο Μαστροκώστας σήμερα, έγινε "καπετάν Νικόλας" και οδήγησε τον Ταμυναϊκό στην πρόκριση (στην παράταση) κόντρα στα -πολύ σκληρά για να πεθάνουν- Κριεζά.

Στο 19' ο Δ. Νικολάου άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και συγκεκριμένα στο 21' ο Μαστροκώστας ισοφάρισε σε 1-1.

Μέχρι το τέλος του 90λεπτου δεν άλλαξε το σκορ, με τον Ταμυναϊκό να έχει δυο δοκάρια (με τον Μαστροκώστα και το ...νεότερο Βασίλη Φωτιά). Ετσι, οι δυο ομάδες πήγαν στην παράταση.

Στο πρώτο λεπτό του έξτρα ημιώρου ο Βασίλης Τσαλιαγκός που μεταγράφηκε το φετινό καλοκαίρι από το Αυλωνάρι στα Κριεζά έκανε το 2-1 με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ.

Ο Τσαλιαγκός στο παρελθόν αγωνίστηκε με επιτυχία και στον Ταμυναϊκό, ενώ την τρέχουσα σεζόν στα Κριεζά είναι συμπαίκτης με τον Βασίλη Φωτιά, που αποτέλεσε επί σειρά ετών τη "σημαία" του Ταμυναϊκού, κι ο οποίος στα 41 του χρόνια συνεχίζει ακάθεκτος να παίζει ποδόσφαιρο.

Στο 98' ο Γιάννης Λάμπρου έφερε το ματς στα ίσια (2-2) και στο 106' ο Νίκος Μαστροκώστας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ολοκλήρωσε την ανατροπή και έγραψε το 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτησία: Φώτης, Δελχάς-Κελεπούρης.

ΑΟ ΚΡΙΕΖΩΝ (Γρ. Γκογκορώσης): Δ. Καρκαλέτσης, Νόνας, Ανδρέου, Αθανασίου, Μπάνος, Λύκος, Β. Φωτιάς, Λυκούρης (62' Φελερης), Β. Τσαλιαγκός (95' Πάσχος), Περιβολάρης (116' Μουρτίκας), Νικολάου (107' Αθανασίου).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Δ. Αντωνόπουλος): Ζωντός, Κιάτος, Πιλάτης, Ιδομ. Αναστασίου (92' λ.τ. Πέππας), Βασ. Αναστασίου, Φωτιάς, Σταμέλος (56' Ποδαράς), Μεταξάς, Λάμπρου, Μαστροκώστας, Θανάσι (46' Πομάρες).

Επιστροφή