ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 0-2: Καθάρισαν ο Γιάννης και ο Γιώργος, ήρθε και ο Κώστας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 0-2: Καθάρισαν ο Γιάννης και ο Γιώργος, ήρθε και ο Κώστας
20 Σεπτεμβρίου 2020, 22:45
A+ A-
Ενα γκολ σε κάθε ημίχρονο στο Ενωσιακό.

Κόντρα σε έναν αντίπαλο που έδειξε καλά στοιχεία, όπως ο Αστέρας Βατώντα, ο ΑΟ Χαλκίς έκανε τη δουλειά του και προκρίθηκε στην Γ' Φάση του Κυπέλλου με σκορ 2-0.

Ο αγώνας έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Πέι Δοκού, επειδή στο γήπεδο του Βατώντα υπάρχουν φθορές από την θεομηνία που έπληξε την Εύβοια τον Αύγουστο.

Ο Γιάννης Θωμάς άνοιξε το σκορ με σουτ στο 30' από πάσα του Καραχάλιου και στο 84' ο Γιώργος Κωνσταντάγκας με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Το πέναλτι κέρδισε ο νεαρός Μακρής που μπήκε αλλαγή στο σημερινό αγώνα, στη θέση του Ηλία Λούκα.

Με τον ΑΟΧ έπαιξε βασικός και ο νεοαποκτηθείς Κώστας Χαλιώτης, ο οποίος ανήκε για αρκετά χρόνια στο Λήλα, ενώ αγωνίστηκε ακόμη σε Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου και Ελλήσποντο.

Διαιτησία: Κούκουρα, Σέρρας-Αργύρης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ (Δημήτρης Λύκος): Πολύδωρος, Νικολάου (46′ Κατσαρής), Πολύχρονος, Κικίδης (43′ Ι.. Μπίτζος), Κατόλης, Μεϊμέτης, Λαλάκος (85′ Κωστόπουλος), Μάλλιαρης (73′ Μπαζώτης), Σ. Μπίτζος, Αρβανάκος, Νεσίμι (85' Κωστόπουλος).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Κηρόπουλος, Καρβελάς, Τζάβρας, Τσούτης, Θωμάς, Τόλης, Χαλιώτης, Καραχάλιος (86′ Βουρδάνος), Κωνσταντάγκας (83′ Σακκάς), Λούκας (67′ Μακρής), Παλαιολόγος (86′ Μπαλίου).

Επιστροφή