Ο τυχερός που φεύγει για το ορεινό Μέτσοβο!

29 Σεπτεμβρίου 2020, 12:05
A+ A-
Το τελευταίο τριήμερο του Οκτώβρη. 

Ο πρώτος φθινοπωρινός διαγωνισμός έληξε με μεγάλη επιτυχία και το egnomi.gr έχει τον τυχερό που κερδίζει ένα τριήμερο για δυο άτομα στο Μέτσοβο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο "AROMA DRYOS" . 

Νικήτρια έιναι η Natasa Vranopoulou (όπως αναγράφεται στο προφίλ της στο facebook, φωτό κάτω) , η οποία πρέπει να επικοινωνήσει με το egnomi.gr στο τηλ. 22210-61240 μέχρι την Παρσκευή 2 Οκτωβρίου για να μας δώσει τα στοιχεία της, καθώς και του ατόμου που θα την συνοδεύσει.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες

Σε περίπτωση που η τυχερή για οποιονδήποτε λόγο κωλύεται να αποδεχτεί το δώρο της, θα πρέπει να μάς ενημερώσει πάλι μέχρι την Παρασκευή 2/10 το αργότερο.

Σε αυτή την περίπτωση, τη μοναδική διαμονή θα απολαύσει η Nikol Palaiologopoulou (όπως αναφέρεται στο προφίλ της στο fb, φωτό προφίλ κάτω) παρέα με ένα αγαπημένο της πρόσωπο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γυαλιά ηλίου, ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση, νερό και κοντινό πλάνο

Υπενθυμίζουμε πως ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί ένα πανέμορφο 3μερο με πρωινό από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου (τρεις μέρες- δυο διανυκτερεύσεις) στο ορεινό Μέτσοβο με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα.

Επιστροφή