ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 0-1: Εκαναν την έκπληξη οι καινούργιοι

27 Σεπτεμβρίου 2020, 03:00
A+ A-
Ο ...παλιός Κλέντι Καράι το μοναδικό γκολ με σουτ έξω από την περιοχή

Μια εντελώς ανανεωμένη Παραλία έφερε τούμπα τα προγνωστικά κερδίζοντας 1-0 μέσα στα Λουκίσια τη γηπεδούχο ομάδα, που θεωρείται από πολλούς μια από τις διεκδικήτριες της πρώτης θέσης στον κεντρικό όμιλο της Β' κατηγορίας.

Τα Λουκίσια μπήκαν χαλαρά στο πρωτάθλημα και το πλήρωσαν από τον Απόλλωνα που είχε στην αρχική του 11άδα μόνο τρεις παίκτες από την περυσινή ομάδα, τον Ζία που ήταν και αρχηγός, τον Αθανασίου και τον 18χρονο Καράι, που ήταν και ο σκόρερ του μοναδικού γκολ.

Ολοι οι υπόλοιποι ενσωματώθηκαν στην ομάδα το φετινό καλοκαίρι και είναι οι Μπισιώτης από τον Ερμήλιο, Νίκος Τσουπεής και Κοσμάς Μπαλωμένος από την Αυλίδα, Χρίστο Cota από το Καλοχώρι/Παντείχι, Βασίλης Ζαχαριάς και Γιώργος Μπουλίος από το Μιαούλη, όπως και ο Σελεμάι που μπήκε αλλαγή, ενώ η ομάδα των Φύλλων  ήταν και ο τελευταίος σταθμός του πολύπειρου Νίκου Μήτρου που ήρθε κι αυτός ...Παραλία.

Αλλες δυο αλλαγές που έκαναν οι νικητές ήταν παίκτες που ήρθαν κι αυτοί στην ομάδα τώρα. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου (ανήκε στον ΑΟΧ) και ο Μιχάλης Αντωνίου (ήταν στον Πισσώνα).

Στο 73' σημειώθηκε το γκολ της νίκης για την ομάδα της Παραλίας, όταν σε μια αντεπίθεσή της, η μπάλα έφθασε στον Καράι που έπιασε συρτό σουτ έξω από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από τη βάση του δοκαριού  και στα δίχτυα του Αραβανή.

Λίγο πριν λήξει το 90λεπτο τα Λουκίσια είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Πόγκα.

Διαιτησία: Ντούρας, Πασχαλίδης-Ιω. Ντόβολης.

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Νίκος Ευσταθίου): Αραβανής, Μακρής (58′ Σεϊνταράσι), Αρβανίτης, Καρατζάς, Σίμος, Κωνσταντόπουλος, Αρκάς, Τουλίτσης (76′ Λουκατζίκος),  Πατρινός (81′ Πόγκας),  Ισαλλάρι, Τζαφέρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Γιάννης Οικονόμου): Μπισιώτης, Τάφα, Τσουπεής, Ζία, Ζαχαριάς, Μπουλίος, Αθανασίου (84′ Αντωνίου), Μπαλωμένος (92′ Παπαγεωργίου), Cota (75′ Σελεμάι), Μήτρου, Καράι.

Επιστροφή