ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ 3-1: Ίδρωσε, αλλά ξεκίνησε με το δεξί

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ 3-1: Ίδρωσε, αλλά ξεκίνησε με το δεξί
27 Σεπτεμβρίου 2020, 21:28
A+ A-
Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν "δύσκολα" στους γηπεδούχους.

Με το δεξί, αλλά δύσκολα ξεκίνησε η Ερέτρια στο πρωτάθλημα κόντρα στον σκληροτράχηλο Αρτεμισιακό, που βρέθηκε πίσω στο σκορ με την έναρξη του β' ημιχρόνου, απάντησε, αλλά λύγισε στην τελική ευθεία.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς συγκινήσεις, με την Ερέτρια να έχει μια φλύαρη κατοχή και τον Αρτεμισιακό να αμύνεται και να ψάχνει την ευκαιρία να χτυπήσει στην κόντρα.

Στο 48' η Ερέτρια βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα όταν από σέντρα του Γκέρσι Τόρα, ο Κώστας Κανάνι (φωτό) με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Ειδικότερα μετά το 60' οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, αλλά οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν τελικά στην κόντρα και ...βρήκαν γκολ.

Συγκεκριμένα στο 67' ο Χατζηαθανασίου βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, ο Καρλατήρας προσπάθησε να διώξει την μπάλα, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1.

Η Ερέτρια μετά την ισοφάριση έδειξε να ζορίζεται, αλλά ...ο επιμένων νικά. Στο 82' από επέλαση του Γιάννη Τρεγκάι από δεξιά, έγινε η σέντρα και ο Κανάνι με πλασέ έκανε το 2-1, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 94' ο Απόλλων σφράγισε το τρίποντο, όταν ο Ρούσσος μετά από ατομική ενέργεια και πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Την παρθενική του εμφάνιση στην Α' ΕΠΣΕ και μάλιστα ως βασικός για τον Απόλλωνα πραγματοποίησε ο 16χρονος Κριστιάν Μέτσιο, που έκανε πρόσφατα δελτίο. Ο νεαρός ήταν και παλαιότερα στην Ακαδημία της Ερέτριας, αλλά είχε πάει για ένα διάστημα στην Αλβανία κι επέστρεψε.

Διαιτησία: Δανιηλίδης, Χαρ. Αντωνίου - Σέρρας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Σακκής, Κικίδης (74′ Γιάν. Τρεγκάι), Μάρ. Καρλατήρας, Σμπιλήρης, Λάμπρ. Καρλατήρας, Χιούσκα, Κανάνι, Μέτσιο (74′ Παριανός), Χρ. Τρεγκάι (85′ Συκάς), Τόρα (88′ Τσίγκας), Ρούσσος.

ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ 2014 (Χ. Ανέστης): Παναγιωτόπουλος, Φατσής, Μπαλάνος (60′ Μάχος), Παπανδρέου, Βασ. Ανέστης, Μεταξιώτης, Στραφιώτης, Γκογκομήτρος, Χατζηαθανασίου (80′ Λάμπρου), Ν. Καρακάξης, Μουτουσίδης.

Επιστροφή