Πολιτική

Πήγε στην Κάρυστο με δώρα ο Σπύρος Πνευματικός

Πήγε στην Κάρυστο με δώρα ο Σπύρος Πνευματικός
29 Σεπτεμβρίου 2020, 11:15
Ο βουλευτής της ΝΔ έκανε περιοδεία στην περιοχή της Καρυστίας.

Περιοδεία στην Κάρυστο πραγματοποίησε ο βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Πνευματικός, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου.

Ξεκίνησε την επίσκεψή του από τα Νέα Στύρα, όπου τον υποδέχτηκαν κάτοικοι της περιοχής και συζήτησαν τα θέματα που τους απασχολούν.

Στη συνέχεια, ο κ. Πνευματικός μετέβη στο Νοσοκομείο Καρύστου όπου παρέδωσε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Αναστάσιο Μίχα 1.500 μάσκες προστασίας για χρήση από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τους ασθενείς και τους επισκέπτες.

Ο κ. Πνευματικός ακολούθως επισκέφθηκε το Δημαρχείο Καρύστου, όπου τον υποδέχτηκε στην είσοδο ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος.

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη – ενημέρωση  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή αντιδημάρχων, τοπικών προέδρων και δημοτικών συμβούλων, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους πολίτες του Δήμου Καρύστου.

Αργότερα, ο κ. Πνευματικός επισκέφθηκε τον βυζαντινό Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στα Καλύβια Καρύστου, όπου ενημερώθηκε από τον ιερέα του ναού για την πρόοδο των εργασιών αναστήλωσης που γίνονται με χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ο κ. Πνευματικός ολοκλήρωσε την περιοδεία του με επίσκεψη στο Μαρμάρι, όπου συζήτησε με φίλους και πολίτες τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ