ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EGNOMI: Κερδίστε ένα τριήμερο στο όμορφο κάστρο της Μονεμβασιάς

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EGNOMI: Κερδίστε ένα τριήμερο στο όμορφο κάστρο της Μονεμβασιάς
30 Σεπτεμβρίου 2020, 12:04
A+ A-
Αγαπημένος προορισμός για ρομαντικούς και μη... 

Μια φορά το χρόνο θέλουμε να σας στέλνουμε ένα τριημεράκι στη Μονεμβασιά γιατί ξέρουμε πόσο πολύ αγαπάτε τον συγκεκριμένο προορισμό!

Το EGNOMI.GR σε συνεργασία με το ξενοδοχείο BYZANTINO BOUTIQUE HOTEL σάς κάνουν δώρο ένα τριήμερο, για να φύγει όσο πιο ευχάριστα το 2020!  

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και ένας τυχερός, μετά από κλήρωση, θα κερδίσει μια δωρεάν διαμονή με πλούσιο πρωινό, για δύο άτομα σε παραδοσιακό, δίκλινο δωμάτιο του ξενοδοχείου από την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου (τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις), συνολικής αξίας 130 ευρώ.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ public share (δημόσια κοινοποίηση) στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Το BYZANTINO βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο του κάστρου της Μονεμβασιάς. Αποτελείται από μικρότερα ανεξάρτητα κτήρια-ξενώνες που διατηρούν την αρχιτεκτονική τους ταυτότητα (Μάθετε περισσότερα στο http://www.hotelbyzantino.com/gr). 

Το δωμάτιο που θα μείνει ο τυχερός είναι καμάρα ορόφου και βρίσκεται μόλις 10 μέτρα από την πύλη του μεσαιωνικού Κάστρου.

Ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί ένα ρομαντικό τριήμερο στην όμορφη Μονεμβασιά με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα.

Ο  διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα την Κυριακή 1η Νοεμβρίου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 2/11 από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή