Πολιτική

Ο Πνευματικός πρόλαβε τον Κεδίκογλου για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο Καρύστου

Ο Πνευματικός πρόλαβε τον Κεδίκογλου για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο Καρύστου
1 Οκτωβρίου 2020, 11:27
Ξέσπασε "πόλεμος" για την δημιουργία εντυπώσεων από τους δύο κυβερνητικούς βουλευτές.

Μία κόντρα μεταξύ των κυβερνητικών βουλευτών Σίμου Κεδίκογλου και Σπύρου Πνευματικού, για την δημιουργία εντυπώσεων στη κοινή γνώμη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας με αφορμή την ίδρυση Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο Καρύστου.

Το Γραφείο του κ. Κεδίκογλου εξέδωσε ανακοίνωση την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, ότι την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας για την ίδρυση της μονάδας, με την συμμετοχή του υφυπουργού υγείας κ. Κοντοζαμάνη, του βουλευτή, του Δημάρχου Καρύστου Λευτέρη Ραβιόλου και του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου Αναστάσιου Μίχα.

Ωστόσο, ο Σπύρος Πνευματικός ενήργησε ταχύτατα και πρόλαβε τον Σίμο Κεδίκογλου, αφού ανακοίνωσε ότι η συγκεκριμένη συνάντηση με τους ίδιους συμμετέχοντες συν τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε ήδη την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου!!

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του κ. Πνευματικού αναφέρει τα εξής:

"Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη για τη δημιουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στην Κάρυστο και για άλλα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Καρύστου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στη Βουλή, με πρωτοβουλία του Βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ, Σπύρου Πνευματικού. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρη Ραβιόλος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου Τάσος Μίχας και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρύστου ¶λκης Βόσσος."

Είναι προφανές ότι η συνάντηση της Πέμπτης, που είχε κλειστεί με πρωτοβουλία του κ. Κεδίκογλου είναι άνευ σημασίας πλέον, αφού ό,τι είχαν να πουν με τον υφυπουργό για το θέμα το είπαν.

Το θέμα όμως φέρνει στην επιφάνεια την κόντρα των δύο βουλευτών, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ασκούν πολιτική. Αντί να συνεργαστούν για την επίλυση των θεμάτων του νομού κάνουν "αγώνα δρόμου" ποιος θα καρπωθεί την όποια παρέμβαση, για να πει εκ των υστέρων ότι το έργο έγινε "κατόπιν ενεργειών του".

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ