Στο ύψος του ο Ολυμπος και στα ...χαμηλά

Στο ύψος του ο Ολυμπος και στα ...χαμηλά
5 Μαρτίου 2011, 20:24
A+ A-
Η ομάδα του Γυμνού κέρδισε 2-1 μεσα στην Αμάρυνθο
Αν και κατέβηκε ...στα χαμηλά ξανά ο Αμαρυνθιακός, επιστρέφοντας στο γήπεδό του σήμερα δεν μπόρεσε να επιστρέψει και στις νίκες. Αντίθετα ο αντίπαλός του, ο Ολύμπος που τον φιλοξενούσε μέχρι τώρα στο Γυμνό ...στάθηκε στο ύψος του, τον κέρδισε με 2-1 και σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι πάντως, ήταν πολύ καλό και ικανοποίησε τους πολλούς φιλάθλους και των δυο ομάδω που πήγαν στο γήπεδο για το ντέρμπι των ...ασπονδων γειτόνων. Και τα τρια γκολ του αγώνα σημειώθηκαν σε διαστημα 6 λεπτών. Προηγήθηκε ο Ολυμπος με τον Κώστα Ρόγκα στο 29'. Ισοφάρισε ο Ανέστης Αργύρης μετά από τρία λεπτά και στο 35' ο Σπύρος Αργύρης έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Στo 80' ακυρώθηκε -μάλλον κακώς- γκολ του Ολυμπου από το διαιτητή κ. Κατσούλα.

ΔΡΟΣΙΑ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 2-0

Με δυο γκολ που σημείωσε, από ένα στο πρώτο πεντάλεπτο κάθε ημιχρόνου, η Δροσιά κέρδισε 2-0 τον Ταμυναϊκο και εξακολουθεί να κυνηγά την Κύμη. Ο Μπασούκος άνοιξε το σκορ στο 5' και ο Κάραλης στο 50' ήταν οι σκόρερ της νικήτριας, που είχε την πλήρη κυριαρχία στον αγώνα κι έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει το δείκτη του σκορ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΗΛΑΣ 0-2

Σε νέα ήττα υποχρεώθηκε ο Ολυμπιακός ως γηπεδούχος, Παίζοντας στο Ενωσιακό -λόγω του αγώνα του ΑΟΧ σλημερα στο στάδιο- έχασε με 2-0 από τον Λήλα και παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολγία. Η ομάδα του Βασιλικού σε δευτερο συνεχόμενο αγώνα έδειξε καλά στοιχεία και κέρδισε δίκαια. Ο Βαταμίδης που μπήκε αλλαγή στον αγώνα άνοιξε το σκορ στο 70'. Το 2-0 έγινε στο 89', με κεφαλιά από τη ...σέντρα! Μετά από εκτέλεση κόρνερ για το Λήλα, ο Κουρούπης απέκρουσε και η μπάλα κατευθύνθηκε προσ τη σέντρα. Σχεδόν στο ημικύκλιο βρισκόταν ο Μακρής των φιλοξενούμενων, ο οποίος με κεφαλιά ...κρέμασε τον ερυθρόλευκο γκολκίπερ.

ΕΡΕΤΡΙΑ-ΚΡΙΕΖΑ 0-0

Λίγο πριν τη Σαρακοστή Ερέτρια και Κριεζά έκαναν ...νηστεία στα γκολ σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις και μέτρια απόδοση και από τις δυο ομάδες. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον τερματοφύλακα Ερμη Τόρα (έπαιξε σαν φορ) στο 70' , ενώ ο αδελγός του Γκέρτσι σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά.

Σε λίγο λεπτομέρειες και φωτογραφίες από τον αγώνα ΑΡΤΑΚΗ-ΚΥΜΗ

Επιστροφή