Ξεπέρασε το εμπόδιο της Αρτάκης

5 Μαρτίου 2011, 21:21
A+ A-
Η Κύμη σταθερά πρώτη στην Α1 Εύβοιας.
Πέρσι ο ΑΟ Χαλκίς κερδίζοντας μέσα στην Αρτάκη σχεδόν εξασφάλισε την πρωτιά στο πρωτάθλημα της Εύβοιας. Σήμερα πήρε νίκη με 1-0 μέσα στο ίδιο γήπεδο και η Κύμη, και ελπίζει να κόψει πρώτη το νήμα στο φετινό μαραθώνιο. Αν και είναι αρκετά νωρίς για πανηγυρισμούς αυτό το τρίποντο σίγουρα ήταν ...βάλσαμο για τους Κυμαίους, οι οποίοι σύμφωνα και με τις δηλώσεις τους,  το θεωρούσαν ως το πιο δύσκολο εμπόδιο στην πορεία τους για να πετύχουν την πολυπόθητη-εδώ και 4 χρόνια- άνοδο στη Δ' Εθνική.

Αν και ήταν φτωχο το σκορ, ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα καλό γεμάτος πάθος και από τις δυο ομάδες, αλλά και φάσεις που καρδιοχτύπησαν.


Στην αρχή έχασε ο Βεζιρτζόγλου μια καλή ευκαιρία (φωτό πάνω) και λίγο μετά κοντά στο γκολ πλησίασε ο Λύκος, αλλά τον πρόλαβε ο Ντουρέκας.


Εγιναν κι άλλες φάσεις στη συνέχεια με ...αποκορύφωμα το κλασικό τετ-α-τετ του Βουγιούκα απέναντι στον Ντουρέκα (φωτό πάνω), τρια λεπτά πριν σημειωθεί το μοναδικό γκολ του αγώνα


Ο έμπειρος γκολκίπερ όμως της Κύμης τοποθετήθηκε σωστά, απέκρουσε και στη συνέχεια ο επιθετικός της Αρτάκης ...ήταν όλο νεύρα.


Η Κύμη, αν και ήταν  πιο καλή στο πρώτο ημίχρονο  του αγώνα πέτυχε το γκολ στο β' 45λεπτο  (55'), όταν ο Γκογκος βρέθηκε μακριά από την εστία του έγινε η σέντα από αριστερά ...


...και ο Κώστας Σεϊντόπουλος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, σημειώνοντας το γκολ που έκρινε και τον αγώνα.

Η συνέχεια είχε αρκετές μονομαχίες και αρκετά δυνατές,   αλλά και ...κοκορομαχίες εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ ο Βουγιούκας ...κάτι είχε με τον πάγκο της Κύμης συνεχίζοντας να έχει τα νευράκια του.


Δυστυχώς τα πολλά νεύρα είχαν στο τέλος ως κατάληξη να γίνει και μια ...μίνι συρραξη στην αποχώρηση των παιχτών και ανάγκασαν τον κ. Κάμπαξη (στη φωτό πάνω με τους αρχηγούς των δυο ομάδων Ζήση, Ηλία και τους βοηθούς του Κοντόπουλο, Πασχαλίδη) να αναφέρει στο Φύλλο Αγωνα δυο παίχτες από κάθε ομάδα ως υπαίτιους.

Δείτε τις λεπτομέρειες από τους σημερινούς (ΣΑΒΒΑΤΟ) αγώνες της Α1 πατώντας εδώ

Για τη βαθμολογια της Α1 και την επόμενη αγωνιστική πατήστε εδώ


Επιστροφή