Κους-κους & σχόλια

Φουρέιρα και στη Eurovision!

Φουρέιρα και στη Eurovision!
7 Μαρτίου 2011, 07:30
Ποιος Λούκας και ποια Βαλάντω; Οι Χαλκιδέοι ήθελαν την Ελένη στον τελικό!

And the winner is… Ελένη Φουρέιρα. Αυτή θα ψήφιζαν δύο στους τέσσερις Χαλκιδέους που ρωτήσαμε ως εκπρόσωπο τη χώρας μας στον τελικό της Eurovision. Αυτή θα ψηφίζαμε κι εμείς, που την είδαμε στο Just the 2 of us και την λατρέψαμε. Καλώς ή κακώς όμως η Ελένη δεν ήταν στους διεκδικητές της πρόκρισης κι έτσι επίσημος και  αδιαφιλονίκητος νικητής αναδείχθηκε ο Λουκάς με τον Stereo Mike.

Το ρεπορτάζ το κάναμε επίτηδες πριν ανακοινωθούν τα υπόψηφια ονόματα για τη Eurovision, εξ ου και κάτι τύπισσες σαν την Βαλάντω ούτε καν πέρασαν από το μυαλό των παιδιών που μας απάντησαν!

Πρώτη και καλύτερη η Δήμητρα Ρήγα ψηφίζει (άσχετο) τον Νίκο Οικονομόπουλο. Γιατί; Γιατί  η φωνή και η εμφάνισή του Νίκου θα αρέσει σίγουρα στους Ευρωπαίους λέει η Δήμητρα, αφού το στιλ του είναι .. ευρωπαϊκό.

Από την άλλη, η Παναγιώτα Λιάσκου ψηφίζει Φουρέιρα δαγκωτό. Η φωνή και η σκηνικη της παρουσίας ξεχωρίζουν λέει η Παναγιώτα και γι’αυτό θα ήταν η καλύτερη επίλογη για την Eurovision.

Φουρέιρα ψηφίζει και η Αργυρούλα Κουφαλέξη. «Μου θυμίζει τη Βίσση σε νεαρή ηλικία» λέει η Αργυρούλα και συμπληρώνει «Η Ελένη έχει το στιλ για ένα φαντασμαγορικό σόου που απαιτεί ο διαγωνισμός της Eurovision»

Η μόνη εντός κλίματος είναι η Κατερίνα Παπαδημητρίου. Ψηφίζει Nikki Ponte, τη μικρή ομογενή από το X-Factor, η οποία ήταν και η μόνη που διεκδίκησε στην πραγματικότητα την πρόκριση. «Μου αρέσει το στιλ και η φωνή της Νίκης. Είναι θετική και προσελκύει τον κόσμο» λέει η Κατερίνα.

Τελικά τον Λούκα δεν τον ψήφισε κανένας. Τυχαίο;