ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 4-1: Καρέ του άσσου και αποθέωση ...αρχηγού απόντος

ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 4-1: Καρέ του άσσου και αποθέωση ...αρχηγού απόντος
3 Οκτωβρίου 2020, 19:40
A+ A-
Από δύο γκολ ...δύο παίκτες.

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το ντέρμπι του βορρά ανάμεσα στον Αρτεμισιακό και την Αιδηψό, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με το εντυπωσιακό 4-1.

Μάλιστα, στο ματς, για τον Αρτεμισιακό δεν αγωνίστηκε ο αρχηγός Βασίλης Ανέστης, καθώς ένιωσε ένα τράβηγμα στην προθέρμανση και κρίθηκε αναγκαίο να προφυλαχθεί. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα πήρε ο Παπαδιώτης.

Αλλά έστω και χωρίς τον αρχηγό ο Αρτεμισιακός πέταγε φωτιές και στο τέλος γνώρισε την αποθέωση, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη του στην Α' ΕΠΣΕ, αφού στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα με 3-1 στην Ερέτρια.

Πάντως, στο ματς της Ερέτριας είχε δείξει καλά στοιχεία και τα ...επιβεβαίωσε σήμερα απέναντι στην Αιδηψό, που ερχόταν από διπλό κόντρα στον Αμαρυνθιακό, αλλά πριν λίγη ώρα προσγειώθηκε ανώμαλα.

Στο 27' ο Χατζηαθανασίου με σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και έκανε το 1-0.

Ο σκόρερ στο 37' κέρδισε πέναλτι από τον Βασιλείου και ο Μουτουσίδης από την άσπρη βούλα το μετουσίωσε σε γκολ για το 2-0.

Στο 56' και πάλι ο Χατζηαθανασίου με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και κάπου εκεί ψαλιδίστηκαν δραματικά οι ελπίδες της Αιδηψού για "επιστροφή" στο ματς.

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, κατάφεραν να μειώσουν το σκορ, όταν ο Μεταξιώτης υπέπεσε σε πέναλτι στον Μπιμπάι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο ίδιος ο Μπιμπάι κι έκανε το 3-1.

Ομως, ο Αρτεμισιακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 89' ο Μουτουσίδης πέρασε δύο αντιπάλους του, βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ Μ. Μπιμπάι, έσκαψε τη μπάλα από πάνω του και την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 4-1. 

Διαιτησία: Φώτης, Κωνστάντιος-Δελχάς.

ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ 2014: Παναγιωτόπουλος, Χ. Ανέστης, Μεταξιώτης, Παπανδρέου, Παπαδιώτης (51' Ν. Καρακάξης), Γκογκομήτρος Στραφιώτης, Φατσής, Χατζηαθανασίου, Μουτουσίδης Σταματάκης (86' Σάντης).

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ: Μ. Μπιμπάι, Β.-Α. Σαββόπουλος (62' Αναστασιάδης), Φώτου (69' Αθανασίου), Ε. Γιουκάι, Χρ. Βασιλείου, Μανδέλος, Μαργκεκάι (76' Καρμάι), Γάσπαρης, Μακρής Μπιμπάι, Ν. Αναγνώστου (76' Ε. Σαμπάι).

* Η φωτό του Antonio L. από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Ερέτρια, όπου διακρίνεται αριστερά ο Βασίλης Ανέστης, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεκινήσει στον σημερινό αγώνα, λόγω τραυματισμού.

Επιστροφή