ΙΣΤΙΑΙΑ: Ενημέρωση για θέματα υγείας από τον Σταμάτη Βαρδαρό

ΙΣΤΙΑΙΑ: Ενημέρωση για θέματα υγείας από τον Σταμάτη Βαρδαρό
7 Οκτωβρίου 2020, 17:02
A+ A-
Σε εκδήλωση που οργάνωσε η Οργάνωση Μελών Ιστιαίας-Αιδηψού.  

Εκδήλωση για την υγεία, με τίτλο «Το Ε.Σ.Υ. και η επόμενη μέρα, διοργάνωσε την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία της Ιστιαίας η Οργάνωση Μελών Ιστιαίας Αιδηψού  του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία, με κεντρικό ομιλητή τον Σταμάτη Βαρδαρό.

Την εκδήλωσε άνοιξε η Συντονίστρια της Ο.Μ. Πάρη Ντελκή που συνεργάστηκε με την Καίτη Τζελφέ, μέλος του γραφείου της Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε η πρώην Βουλευτής Εύβοιας Ζωή Λιβανίου.

Ο πρώην Αν. Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Σταμάτης Βαρδαρός, τόνισε,  πως η περίοδος που διανύουμε αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για το Εθνικό Σύστημα Υγείας προκειμένου να οχυρωθεί καταλλήλως, μιας και η αναγκαιότητά του γίνεται ευρέος αντιληπτή.

Εκτός των άλλων, υπογράμμισε την αντιφατική συμπεριφορά της Κυβέρνησης όσο αφορά στη διαχείριση της πανδημίας του Covid-19 κατά τη δεύτερη περίοδο. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε από τη Δ.Ε.Θ. πενταετές πλάνο προσλήψεων για τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά καμία πρόσληψη για το σύστημα υγείας.

Επιστροφή