ΑΥΛΙΔΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 0-3 (ΚΥΠΕΛΛΟ): Πρόκριση στο ρελαντί

ΑΥΛΙΔΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 0-3 (ΚΥΠΕΛΛΟ): Πρόκριση στο ρελαντί
7 Οκτωβρίου 2020, 19:35
A+ A-
Βαλκάνος εναντίον Βαλκάνου στην επόμενη φάση.

Την πρόκρισή του στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Εύβοιας εξασφάλισε ο Απόλλων Ερέτριας, ο οποίος επικράτησε στο ρελαντί με 3-0 μέσα στην έδρα του ΑΟ Αυλίδας.

Ο Απόλλων στην επόμενη φάση θα κληθεί να διασταυρώσει τα ξίφη του με τον ΠΑΟ Κανήθου, στον οποίο πριν λίγο καιρό υπέγραψε ο Αλέξανδρος Βαλκάνος, αδερφός του προπονητή του Απόλλωνα, Δημήτρη Βαλκάνου.

Ο νεαρός Αντώνης Κικίδης ήταν αυτός που στο 25' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και έκανε το 0-1 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 38' σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Κώστας Κανάνι, ο οποίος με κεφαλιά (από χτύπημα κόρνερ) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 0-2.

Το 0-3 διαμόρφωσε στο 65' ένας αμυντικός, ο Μάριος Καρλατήρας, ο οποίος δέχτηκε ασίστ από τον Κανάνι και με σουτ στην κλειστή γωνία έγραψε τον πρόωρο επίλογο στην αναμέτρηση.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Χ. Αντωνίου-Β. Βελέντζας.

ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Πολυκαρπίδης, Κρητικός, Αβντιάϊ (63' Βάθης), Θεοφ. Φλώτσιος, Αναστ. Φλώτσιος, Θωμάς (57' Κοροβέσης), Βασ. Τζεμπελίκος (66' Κατανάϊ), Γροντής (46' Βάρκας), Πάνου, Λεοντάρης, Αθ. Τζεμπελίκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Σακκής (65' Γ. Δαφνής), Μορφούλης, Μαρ. Καρλατήρας, Βρακάς, Λάμπρος Καρλατήρας (76' Μπέκος), Κικίδης, Κανάνι (65' Φ. Τσίγκας), Μέτσιο, Ι. Τρεγκάι, Κρεμασμένος, Φ. Τρεγκάι (61' Συκάς).

Επιστροφή