Τι προσέχουν οι άντρες

Τι προσέχουν οι άντρες
7 Μαρτίου 2011, 09:00
A+ A-
Περνάς ώρες μπροστά στον καθρέφτη για makeup, styling, μαλλιά, αλλά τελικά οι άντρες θα προσέξουν μόνο….

Τελικά οι άντρες θα προσέξουν μόνο … τα βασικά. Όπως αποδείχθηκε σε πρόσφατη έρευνα, οι γυναίκες αντιλαμβάνονται την ομορφιά και με τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου τους, ενώ οι άντρες μόνο με το ένα. Για το λόγο αυτό, οι γυναίκες προσέχουν περισσότερο τις λεπτομέρειες («ωπ, μήπως χρειάζομαι λίγο παραπάνω ρουζ;»), ενώ οι άντρες τη συνολική εικόνα («είναι πολύ σέξι»). Καταρχάς λοιπόν μην πανικοβάλλεστε για μικροατέλειες στην εμφάνισή σας, γιατί απλά δεν θα τις προσέξει κανείς.

Στα επιμέρους τώρα:

Μάτια ή Χείλη

Από τους 100 άντρες οι 81 κοιτούν πρώτα τα μάτια μιας γυναίκας και οι 19 τα χείλη της.

Μάτια: πώς να τα βάψετε

Σε εσάς μπορεί να αρέσει όλη η παλέτα του ουράνιου τόξου στους άντρες όμως αρέσουν τα σκούρα και έντονα βαμμένα μάτια. Το smoky eyes είναι το πιο δημοφιλές στα μάτια των αντρών, αφού δίνει έντονο αποτέλεσμα και κάνει και τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα.

Ψεύτικες Βλεφαρίδες

Προσοχή. Σε εσάς μπορεί να φαίνονται σέξι, στους άντρες όμως όχι και τόσο. Ιδιαίτερα όταν φαίνονται ξένες και ψεύτικες, αποσπούν την προσοχή τους κι αυτό τους εκνευρίζει περισσότερο.

Make up

Μπορεί να κρύβει ατέλειες, αλλά σε μεγάλες ποσότητες απωθεί τους άντρες όπως ο διάολος το λιβάνι. Λίγο concealer κάτω από τα μάτια και μια ελάχιστη ποσότητα make–up συνδυασμένα με λίγη μάσκαρα και ρουζ είναι ό,τι πρέπει για μια τέλεια (στα μάτια των αντρών) εμφάνιση.

Ρουζ

Τα κόκκινα μάγουλα είναι ένδειξη υγείας και καλής φυσικής κατάστασης. Αν δεν τα έχετε εκ γενετής ή  ως αποτέλεσμα φυσικής δραστηριότητας, ανατρέξτε στη βοήθεια του ρουζ. Αρέσει και στα αγόρια!

Κραγιόν

Εσείς μπορεί να αλλάζετε τα χρώματα των κραγιόν συχνά (γιατί απλά τα βαριέστε), οι άντρες όμως ρίχνουν μια ματιά και το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι: «Θα βγει αυτό όταν με φιλήσει;». Γι’ αυτό και τα έντονα και πολύ λαμπερά κραγιόν τρομοκρατούν το αντίθετο φύλλο.

 

Επιστροφή