Κους-κους & σχόλια

Ποια μπαράκια ξεχώρισαν χθες

Ποια μπαράκια ξεχώρισαν χθες
7 Μαρτίου 2011, 13:05
Το egnomi.gr κατέγραψε την κίνηση στο νυχτερινά καταστήματα της πόλης.

Πώς και πώς περίμεναν το χθεσινό βράδυ τα bar και τα club της πόλης. Ο κόσμος βγαίνει παραδοσιακά την τελευταία Κυριακή των Αποκριών και τζιράρει όσο μπορεί δίνοντας μια ανάσα στους καταστηματάρχες, οι οποίοι αλίμονο αν δεν δουλέψουν αυτή τη μέρα.

Ευτυχώς, λοιπόν, τα μαγαζιά ήταν γεμάτα χθες βράδυ. Ωστόσο, η κατανάλωση δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση τις περασμένες χρονιές.

Ξεχώρισαν σε ροή κόσμου το "Πέτρινο" της Νίκης Μέγγουλη και το "Σίνεμα" του Σταμάτη Δαφνή, τα οποία ήταν ασφυκτικά γεμάτα. Καλή βραδιά ήταν και για το Mostar, το οποίο "έστειλε" αρκετό κόσμο στην Off Town (αδερφοί Σπύρου) που άνοιξε τις πύλες της χθες. Το Βότρυς, κι αυτό ανοιχτό εκτάκτως χθες, έκανε ένα extra καλό ...Σάββατο.  

Στο κέντρο της πόλης, το Society και το Brown Sugar ανέβαιναν όσο περνούσε η ώρα, το ίδιο και το Crystal, το οποίο γενικά...ανεβαίνει. Στο Κλειδί του Βασίλη Νικολάου είδαμε τους περισσότερους κατ' αναλογίαν καρναβαλιστές σε σχέση με τα υπόλοιπα καταστήματα.

Γενικά, τα barάκια έπρεπε να περιμένουν μέχρι τις 12μιση περίπου για να γεμίσουν, όπως, για παράδειγμα, συνέβη στο Breeze. Η έλλειψη καρναβαλικών εκδηλώσεων στη Χαλκίδα σαφώς και επηρέασε την όλη κατάσταση, καθώς δεν ήταν και πάρα πολλοί οι καρναβαλιστές.

Αναλυτικό φωτορεπορτάζ από τη χθεσινή βραδιά εδώ.